Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım 2019 Güncel temiz database,SvFiles,panel, ve gerekli dosyaları

snayls hocam tüm dosyaları kurdum kendime göre ayarladım bu panel işi nasıl oluyor wwwroot 'un içi boş rarlı bir üst klasörde dosyalar var bunlardan bazıları şifreli bu paneli nasıl kurarım.
O paneli kurmanı tavsiye etmem bu konuda ki paneli kur daha iyi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

O paneli kurmanı tavsiye etmem bu konuda ki paneli kur daha iyi.

Merhaba,
Hocam bilgi için teşekkür ederim bu verdiğiniz linkteki panel dosyalarının olduğu yere erişemiyorum yeni üye oldum foruma mesaj sayısı istiyormuş sanırım bende aslında o paneli gözüme kestirmiştim :)

I can't open server :( S.O can't help me ! SR_GameServer Open wait 1 2 sec auto close :(
This Picture i take another File GameServer config and It's Work but i can't loggin to game !
maxigame-no-avatar.jpg

Merhaba,
Değerli snayls hocam dün epey uğraştım shard sürekli kapanıyor bir hata verip hatayı da tesbit edemedim :S
portları falan hepsini açtım ipinputla upladım datalalrı çıkardım sw files içine attım ama bir türlü olmadı :(
yukarıda arkadaşın hatasındaki gibi shard açılıyor akabinde bekleyip bir süre kapanıyor.

Server dosyaları clean haldedir silkroad dosyasında 3 farklı edit yapılmıştır bunlar godblessing, silk scroll, ve rütbe scroll bunlar dışında media da editli olan birkaç şey daha var stat sıfırlama scroll skill sıfırlama scroll gibi ama bunlar db de ekli değildir. yani bunları GM konsolunda görürsünüz ama çıkarıp kullanamazsınız aktif hale getirebilmeniz için database içerisine bunların gerekli kodlarını işleminz ve querylerini okutmanız gerekmekte ekli olupta kullanılmayan editler hiç bir şekilde crash yaptırmazlar. ilk verdiğim linkteki dosya içerisinde tüm dosyalar mevcut altındakileri tek tek indirirseniz diye verdim. svfiles hiçbir şekilde log tutmaz ve oyunda lag yapmaz hepsi kapatılmıştır ama sv kurmayı dikkatli yapınız dosyalar sunucuya göre ayarlanmıştır aksi halde smc hata verecektir. gameserver açılmayacaktır.
Arkadaşlar edit yapmak isteyen ama yapamayan arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
merhaba hocam yardımcı video var mı?

Dosyalarda ramnit virüsü var indirecek arkadaşlar dikkat etsin çok lanet bir virüstür ve bulaşmadığı bir tek exe bile kalmaz

Merhaba arkadaşlar, kendim edit yapabilmek için sv açmıştım piyasada çok sağlam dosyalar yoktu bende bu yüzden elimde bulunan ve kendi serverimde kullandığım temiz virüs olmayan log tutmayan ve tüm gerekli olan dosyaları buraya bırakıyorum umarım sizinde işinize yarar.

Silkroad Dosyalarının tümü bu klasörde :
(bu dosyanın içerisinde aşağıda verdiklerimin hepsi mevcuttur.)

clean DataBase :

Sv Files :

Silkroad dosyası :

ineput :
( arkadaşlar bu dosyayı rardan çıkarıp direkt c deki ineput klasörü ile değiştireblirsiniz ve içerisindeki ayarları kendinize göre düzenleyebilirsiniz içerisinde panelde mevcut )

Server Aç :

Arkadaşlar en üstte verdiğim Silkroad Dosyalarının tümü bu klasörde dosyasında 2 türlü database bulunmaktadır birisi hiç edit yapılmamış clean olan yedek isimli rar ve diğeri birkaç edit yapılmış olan backup isimli rar media da bu editler var o yüzden eğer clean olanı kuracaksanız media içerisinde editli olan şeyleri temizlemeniz gerekmektedir yok direkt backup isimli rardaki database'i kurarsanız sorunsuz çalışır editli olan şeyler ise silk scroll ekli rütbe scroll ekli ve npcde 11 dg fight itemler ekli youtube da kurulum için birçok video mevcut oradan izleyerekte kurabilirsiniz kuramayan arkadaşlar olursada bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
herhangi bir 1.188 client ile kullanabilir miyim db yi??

Geri
Üst Alt