Valla şaka bir yana 2020 çok dengesiz bir yıl oldu. Bir taraftan güzel şeyler de görüyorum ama genel olarak bunaltıcı bir hava var. Bir şeyler ters gidiyor ve artık bunun bilincinde olduğumuzu düşünürcesine hayallere kapılıyoruz. Depremler, afetler, yanar dağ ve bir çok şey bir ay içinde gerçekleşti. Bu durum benim canımı çok sıkıyor. Eskiden olsa bu kadar derin düşünülemezdi ama bir şeyler oluyor. Bunun farkındayız.
Bir yandan hayatsal olarak günlük yaşantımıza devam ediyoruz iş ve sosyallik. Fakat her geçen sene bir önceki seneyi aratıyor. Daha dün 2018 geri dönelim derken, 2019 için aynı duyguları yaşıyoruz. Fakat bu durum düzelmiş değil. Görüyoruz ki, her yaşantının aslında bir iyi bir geçmişten geldiğini görüyoruz.
Hal böyle olunca insanlar anlık mutlu olmak yerine üzüntülerimizi ve can sıkkınlığımızı bir kenara atmayı başaramıyor. En başta ben olmak üzre.
Umarım tüm yıl boyunca herkesin gönlüne göre bir yaşantısı olur. En başta mutlu olun arkadaşlar bu çok önemli. Yaptığınız işe, yediğiniz yemeğe ve yürüdüğünüz yolda mutlu olmayı unutmayın. Bu sizi piskolojik baskılardan kurtarır.
Herkese mutlu yıllar diliyorum