Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım 2021 Yeni Avatarlar

----- > Anlatıma hiç gerek yok ekleme yapacağınız 3 yer var onlarda dosya içerisinde mevcut ama uyarımı yapayım kurulum yapmadan önce yedeğinizi alın ve idleri kendinize göre düzenleyin

NOT: Avatarların data kısmını @EsteveLuis paylaşmıştı bende kodlarını yazdım düzenlemesini yaptım, paylaşımı için de kendisine teşekkür ederiz sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 12541Ekli dosyayı görüntüle 12542Ekli dosyayı görüntüle 12543Ekli dosyayı görüntüle 12544Ekli dosyayı görüntüle 12545Ekli dosyayı görüntüle 12546Ekli dosyayı görüntüle 12547Ekli dosyayı görüntüle 12548Ekli dosyayı görüntüle 12549

Ekli dosyayı görüntüle 12550

Emeğe Saygı Lütfen...

Paylaşım Adı:​
2021 Yeni Avatarlar​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

VirüsTotal:​
.rar Password : HknTsdmr
paylaşım için teşekkürler

----- > Anlatıma hiç gerek yok ekleme yapacağınız 3 yer var onlarda dosya içerisinde mevcut ama uyarımı yapayım kurulum yapmadan önce yedeğinizi alın ve idleri kendinize göre düzenleyin

NOT: Avatarların data kısmını @EsteveLuis paylaşmıştı bende kodlarını yazdım düzenlemesini yaptım, paylaşımı için de kendisine teşekkür ederiz sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 12541Ekli dosyayı görüntüle 12542Ekli dosyayı görüntüle 12543Ekli dosyayı görüntüle 12544Ekli dosyayı görüntüle 12545Ekli dosyayı görüntüle 12546Ekli dosyayı görüntüle 12547Ekli dosyayı görüntüle 12548Ekli dosyayı görüntüle 12549

Emeğe Saygı Lütfen...

2021 Yeni Avatarlar​

Ellerine sağlık kardeş..

Emeğe Saygı Lütfen...

2021 Yeni Avatarlar​

tesekkurler

Geri
Üst Alt