Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım 2021 Yeni Avatarlar

Tamamdır kardeşim eve geçince halledicem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

buyur kardeşim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni o

Tamamdır kardeşim eve geçince halledicem

buyur kardeşim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yeni üyelik al yeni çar aç dene bakim girecek mi oyuna avatarları denersin sonra

prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni o

yeni üyelik al yeni çar aç dene bakim girecek mi oyuna avatarları denersin sonra
yok sadece avatar ekledim ondan sonra başladı sorun birde oyuna hiç giremiyorum client açılıyor starta basıyorum ekran ortasına gelen loading ekranı açılıyor anında kapanıyor.

birde o dediğin bms datada mevcut

yok sadece avatar ekledim ondan sonra başladı sorun birde oyuna hiç giremiyorum client açılıyor starta basıyorum ekran ortasına gelen loading ekranı açılıyor anında kapanıyor.

birde o dediğin bms datada mevcut
Hayır sorun şu avatarı üzerine giymeden hiç bir şekilde crash olmazsın yanlış eklemiş olsan bile girdiğin çarda avatar giyili miydi yeni çar aç öyle giriş yap

Hayır sorun şu avatarı üzerine giymeden hiç bir şekilde crash olmazsın yanlış eklemiş olsan bile girdiğin çarda avatar giyili miydi yeni çar aç öyle giriş yap
Yok siz beni anlamadınız bakın şimdi ben avatarı ekledim patchı attım start geldi starta bastım ekranda küçük loading kısmı geliyor anında kapanıyor itemdataxxxden ekkediğim dresleri çıkarıyorum sorunsuz giriyor ıd pw yazma kısmına

Yok siz beni anlamadınız bakın şimdi ben avatarı ekledim patchı attım start geldi starta bastım ekranda küçük loading kısmı geliyor anında kapanıyor itemdataxxxden ekkediğim dresleri çıkarıyorum sorunsuz giriyor ıd pw yazma kısmına
O zaman idleri kontrol et aga itemdata enc leri kontrol et dbtomedia ile ekle sorunsuz girer

Geri
Üst Alt