Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
prim\mesh\nature\north africa\alexandria\alex_tilegrass02.bms bu yola bak bir tek burası sıkıntılı gibi görünüyor sorun avatarlarla alakalı değil başka birşey eklediysen asıl nedeni o
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
yok sadece avatar ekledim ondan sonra başladı sorun birde oyuna hiç giremiyorum client açılıyor starta basıyorum ekran ortasına gelen loading ekranı açılıyor anında kapanıyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hayır sorun şu avatarı üzerine giymeden hiç bir şekilde crash olmazsın yanlış eklemiş olsan bile girdiğin çarda avatar giyili miydi yeni çar aç öyle giriş yap
Yok siz beni anlamadınız bakın şimdi ben avatarı ekledim patchı attım start geldi starta bastım ekranda küçük loading kısmı geliyor anında kapanıyor itemdataxxxden ekkediğim dresleri çıkarıyorum sorunsuz giriyor ıd pw yazma kısmına