Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet 2025'e girmeden önce Silkroad Online mı yoksa Knight Online mı?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Şimdi buna genel olarak bir şey yazmak mümkün değil ama güncel olarak ISTIRAP dosyalarını kullanan çok var lakin ben youtube'da videolara filan baktığımda bunlar çok rahat bir şekilde 3. parti yazılım veya serverı çökertme gibi bir çok şey yapılabiliyor galiba ama ISTIRAP dosyalarıyla bir şeyler yapılabilir bence ama oyunun güvenliği konusunda net bir şey diyemem çünkü gördüğüm kadarıyla ayrıca zaten database'den ziyade burada source devreye giriyor ama başlangıç olarak ISTIRAP uygundur hocam ayrıca panel olarak genel bir bilgim yok ama bizim forumda paylaşılan bir GNYSOFT paneli var onu biliyorum

XACS - ACME gibi gibi ACS'ler mevcut lakin bu adamlarla çalışabilmek çok extra mümkün olmuyor diye biliyorum fiyat olarak yüksek bir şey sunarlar galiba yoksa gidip herkes kendi ACS (Anti-Cheat Software) çıkarmayı çalışmaz mantıken bu bahsettiğim XACS ve ACME Maxi ve KGuard gibi güzel ACS'ler lakin işte herkesle çalışmıyorlar

Zaten az çok reklamlardan aşinayız R10 üzerine bile Knight reklamı verildi 1.5 milyon ₺ ödül havuzu olan bir server vardı açılacak onu hatırlıyorum onun dışında zaten genel olarak 250 - 500 bin₺ bandın da ödüllü etkinlikler yapılıyor onlarda zaten ya ismini duyurmuş oyunlar oluyor ya da çalıştıkları ACS'ler zaten kaliteli olduğunu düşünüyorum

Seneler önce bir metro seyahatimde, merdivenlerden inerken dev bir Knight Online reklamı dikkatimi çekmişti. O kadar etkileyici bir görseldi ki, aniden hayal dünyama daldım.
Silkroad Online'ın meşhur at üstündeki Hunter karakteri gözümde canlandı. Bir süre sonunda, Square ekibiyle karşılaştığımda, o bölgede gördüğüm oyun logosu reklamının ücretini sordum.
O zamanın parasıyla haftalık 20.000 TL gibi bir meblağ ödendiğini söylediler.

Knight Online’ın bu denli kaliteli bir reklamla halkla buluşması, oyunun ne kadar kazandığını simgeleyen önemli bir faktördür.
Knight Online’dan yüksek gelirler elde edildiğini biliyorum, ancak Silkroad Online benim için bambaşka bir dünya. Görsellik açısından ve efekt donanımıyla gerçekten göz alıcı bir deneyim sunuyor.

Silkroad Unleashed - Unreal Engine serisinde, oyunun yeni nesil grafiklerle nasıl görünebileceğini gösteren birçok tasarım videosu mevcut.
Bu videoları ilk izlediğimde aşırı etkilendim. Oyunun altyapı sistemi ve algoritma seviyesi Knight ile kıyaslanamayabilir, fakat Silkroad kesinlikle farklı konularda üst seviyede.

Knight veritabanlarında Homeko1453 ve MyKo gibi içeriklere göz attığımda, prosedür içeriklerinin bizim orijinal SHARD prosedürlerini andırdığını fark ettim.
@AleriyaSama (Mert ile) Knight üzerinden prosedür, işleyiş ve insert klonlama işlemleriyle ilgili uzun saatler boyunca çalıştığımı hatırlıyorum. Kendisi bu alanda büyük bir gelişim kaydetti; onu tekrar tebrik ederim.

Knight ile Silkroad Online arasında bir uçurum varsa, bu uçurumun her iki tarafında da keşfedilmemiş maceralar ve unutulmaz anılar var.
Teşekkürler...

Ozan hocam önce güzel yazınız için çok teşekkür ederim. Her ikisi de bambaşka boyutlardaki iki oyun MMORPG diye ortak bir alanda tutuluyor kendisi ama ikisinin kendine öz o kadar çok şeyi var ki anlatamam günümüzdeki gençlere hem knight hem silkroad'ı gösterince tepkileri gerçekten "Bu ne" , "144p" , "Sıkıcı" gibi bir çok şey duyuyorum ben 2007 yılında abim sayesinde bu iki oyunu da öğrendim kendisine de buradan selam olsun o her zaman "Silkroad Online" daha çok beğenerek ve keyifle oynar ama hayatının bir kaç yılını da Knight Online'a verdiğini hatırlarım hatta ben çok küçükken o dershaneye giderdi bana hep pazar kurdurtur veya karakterinde hem farm atmamı isterdi onun boş olmadığı vakitlerde ondan dolayı ben hem Silkroad hem Knight tarafını yıllarca oynadım hem PVE hem PK taraflarını denemiş görmüş birisi olarak gerçekten her ikiside bambaşka 2 oyun olduğunu söyleyebilirim. Şimdi @nxwile ve @hanibal67 beni itelemesi üzerine artık Knight Online veritabanını da onlar sayesinde hem hata yaparak hem de uğraşarak öğrendim ve kendimi her geçen gün geliştiriyorum.

Özetlemek gerekirse ben bir hayal dünyasında olsam herhalde kendimi "Silkroad Online" içerisinde görmek isterdim çünkü küçükken "Linkin Park - In The End" ve "Evanesences - My Immortal" şarkılarını Silkroad oynarken ve etrafta gezerken dinleyip oynamışımdır hep kendimi ondan dolayı bu oyunun içindeymiş gibi düşünürüm. Benim için öncelik her zaman "Silkroad Online" dır. Lakin Knight Online'da da çok fazla Mage Party ile PK yaptığım için herhalde hayatımda aldığım o anlık heyecanı da başka bir yerden almamışımdır :)

Geri
Üst Alt