Seneler önce bir metro seyahatimde, merdivenlerden inerken dev bir Knight Online reklamı dikkatimi çekmişti. O kadar etkileyici bir görseldi ki, aniden hayal dünyama daldım.
Silkroad Online'ın meşhur at üstündeki Hunter karakteri gözümde canlandı. Bir süre sonunda, Square ekibiyle karşılaştığımda, o bölgede gördüğüm oyun logosu reklamının ücretini sordum.
O zamanın parasıyla haftalık 20.000 TL gibi bir meblağ ödendiğini söylediler.
Knight Online’ın bu denli kaliteli bir reklamla halkla buluşması, oyunun ne kadar kazandığını simgeleyen önemli bir faktördür.
Knight Online’dan yüksek gelirler elde edildiğini biliyorum, ancak Silkroad Online benim için bambaşka bir dünya. Görsellik açısından ve efekt donanımıyla gerçekten göz alıcı bir deneyim sunuyor.
Silkroad Unleashed - Unreal Engine serisinde, oyunun yeni nesil grafiklerle nasıl görünebileceğini gösteren birçok tasarım videosu mevcut.
Bu videoları ilk izlediğimde aşırı etkilendim. Oyunun altyapı sistemi ve algoritma seviyesi Knight ile kıyaslanamayabilir, fakat
Silkroad kesinlikle farklı konularda üst seviyede.
Knight veritabanlarında Homeko1453 ve MyKo gibi içeriklere göz attığımda, prosedür içeriklerinin bizim orijinal SHARD prosedürlerini andırdığını fark ettim.
@AleriyaSama (Mert ile) Knight üzerinden prosedür, işleyiş ve insert klonlama işlemleriyle ilgili uzun saatler boyunca çalıştığımı hatırlıyorum. Kendisi bu alanda büyük bir gelişim kaydetti; onu tekrar tebrik ederim.
Knight ile Silkroad Online arasında bir uçurum varsa, bu uçurumun her iki tarafında da keşfedilmemiş maceralar ve unutulmaz anılar var.
Teşekkürler...