Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 3 lü Job sistemi hakkında

Sauvignon

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Selam arkadaşlar son zamanlarda serverlerde üçlü job sistemi görüyorum yani bir karakter job değiştirmeden istediği jobu giyebiliyor.Bende bunu kendi oyunuma eklemek istiyorum ancak nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok.Bu konuda bilgisi olan varsa konu olarak paylaşırsa veya buradan yardımcı olursa çok sevinirim.

Selam arkadaşlar son zamanlarda serverlerde üçlü job sistemi görüyorum yani bir karakter job değiştirmeden istediği jobu giyebiliyor.Bende bunu kendi oyunuma eklemek istiyorum ancak nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok.Bu konuda bilgisi olan varsa konu olarak paylaşırsa veya buradan yardımcı olursa çok sevinirim.
Aleyküm selam,

normalde trijob sistemi için hem gs tarafında hemde client tarafında düzenlemeler gerekmektedir ve basit işlemler değillerdir..Lakin forum içerisinde paylaşılan bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylaşım belki senin işine yarayabilir.

Oyla 0
Aleyküm selam,

normalde trijob sistemi için hem gs tarafında hemde client tarafında düzenlemeler gerekmektedir ve basit işlemler değillerdir..Lakin forum içerisinde paylaşılan bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylaşım belki senin işine yarayabilir.
Teşekkür ederim bu konuya bakıp yapamamıştım ilk queryde hata almıştım ancak şuan hatayı hatırlamıyorum eve gittiğimde bakıp paylaşayım belki anlarsınız

Oyla 0
Teşekkür ederim bu konuya bakıp yapamamıştım ilk queryde hata almıştım ancak şuan hatayı hatırlamıyorum eve gittiğimde bakıp paylaşayım belki anlarsınız
Rica ederim ekran görüntü ile paylaşma şansın olursa daha çabuk çözüme ulaşabiliriz belki

Oyla 0
Rica ederim ekran görüntü ile paylaşma şansın olursa daha çabuk çözüme ulaşabiliriz belki
addnewchar'a Insert Into SRO_VT_SHARD.._CharTrijobSafeTrade ( CharID, AbleCount, Status, LastSafeTrade ) Values ( @NewCharID,0,0, GETDATE() )
bu kodu ekledigimde resimdeki gibi bir hata aliyorum hocam

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    95.3 KB · Görüntüleme: 14
Oyla 0
addnewchar'a Insert Into SRO_VT_SHARD.._CharTrijobSafeTrade ( CharID, AbleCount, Status, LastSafeTrade ) Values ( @NewCharID,0,0, GETDATE() )
bu kodu ekledigimde resimdeki gibi bir hata aliyorum hocam
Çok yukarı eklediğin için kaynaklanıyor en alta yapıştırabilirsin o zaman hata almaz ama prosedürün mantığını bilmediğim için çalışırmı çalışmazmı bilemiyorum

Oyla 0
Çok yukarı eklediğin için kaynaklanıyor en alta yapıştırabilirsin o zaman hata almaz ama prosedürün mantığını bilmediğim için çalışırmı çalışmazmı bilemiyorum
Evet dediğin gibi yapınca oldu ancak bu sefer diğer query için SRO_VT_CREATE db oluşturdum.Query hata verdi zaten anladığım kadarıyla bu iki kod ile olacak bir iş değil guarda vs. eklenti yapmak gerekiyor bunu da ben yapamayacağım için şimdilik bu konuyu bırakıyorum :D konuyu kapatabilirsiniz

Oyla 0
Geri
Üst Alt