Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısacası sana bir öneride bulunayım SQL Server üzerine udemy'de kurs alıp kendini geliştirerek prosedür yazabilirsin tabi emek ve çaba olmadan her zaman başkalarından ümit beklenir fakat her zaman kendiniz ögrenin ileride server açtıgınızda bir sorun veya sql serverde bir performans kaybı yaşarsınız nerde bir sorun oldugunu anlayabilir ve çözebilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için şöyle söyleyeyim lise de web tasarım üniversite de Böte okudum şuan da sözleşmeli öğretmen olarak çalışmaktayım çok fazla bilgi sahibi olmasamda temel sql komutlarını biliyorum okuduğum kodu anlayabiliyorum lakin böyle bir durumda kaldığımda kafam karışıyor yapmak istediğimi yapamıyorum yardım istiyorum. Çıkmaza girdim şuan ve tavsiyelere ihtiyacım var yardımcı olursanız minnettar olurum.
Dostum bu kodlama bilgisini iyice sevip kavramaya çalışman gerek. Ben daha küçükken liseye bile gitmiyorken website kodlarıyla uğraşıp site tasarımı yapıp mühendislik firmalarına ve kişisel alanlarda yetkili kişilere site satardım. Ablam bile bilgisayar programcılığı okumasına rağmen benim uğraştığım kodları tam bilmiyordu. Sonuçta,bu işe girip emek vericem diyorsan kendim bir şeyler yapacağım diyorsan, araştırmalısın. Kendi başına projeler hazırlamalısın veyahut, kodlama bilgisini en başından alarak temelinden öğrenmeye başlayabilirsin. En ufak bilgi bile senin yararına olacaktır. Budediklerimi kavrayıp kodlara bağlanırsan yapamayacağın hiç bir şey yok. İlla okul okumana da gerek yok. İstediğin bilgiler her yerde mevcut.