Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Db2Media ile _RefScrapOfPackageItem ı patch atman yeterli olur. Parametreler konusunda emin değilim ama 21474836706 ve 21474836710 yi deneyebilirsin hiç Job itemlerine blue eklemediğim için denemedim
Db2Media ile _RefScrapOfPackageItem ı patch atman yeterli olur. Parametreler konusunda emin değilim ama 21474836706 ve 21474836710 yi deneyebilirsin hiç Job itemlerine blue eklemediğim için denemedim
Servicesi 1 olmalı, NPC den alman gerekiyor, konsoldan mı çıkarttın? NPC den aldıysanm NPC de blue gözükmüyor muydu, gözükmüyorsa mediaya geçirdin mi değişikliği?
Servicesi 1 olmalı, NPC den alman gerekiyor, konsoldan mı çıkarttın? NPC den aldıysanm NPC de blue gözükmüyor muydu, gözükmüyorsa mediaya geçirdin mi değişikliği?
Arkadaş belirtti teşekkür ederim Tabloyu tekrar eski haline getireceğim sonra npcye suit ekledikten sonra paramları gireceğim
Diğer konumda _RefObjItem satırını istemiştiniz onu ilettim @Thor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@baysannet bu arada npc job suitleri eklemek istediğim de başka bir yerde 1b golda ekli olduğunu görüyorum thief town gittim baktım ekli de değil nerede ekli olduğunu da bulamadım oradan kaldırayım diye ama bulamadım ben job suitleri npcye arena coin ile alınacak şekilde eklemek istiyorum eklersem bir sorun yaratır mı?