Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Job Suit Str/Int Hk.

Rouran

.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar, normalde blue ları buff sistemi ile veriyordum ancak orjinale çevirdim ve 5 er adet suit olacak şekilde npc ekledim. Problem şu ki blue değerlerini nalet gele GS kabul etmiyor. :D

Orjinal STR / INT değerleri:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bunları client kabul ediyor, GS kabul etmiyor.

3JOB olarak tanımlanmış STR / INT değerleri:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bunlarıda client kabul ediyor, GS ise sadece 1,3,5 lvl lerini kabul ediyor. 2 ve 4 yok.

GS nin kabul ettiği doğru paramları bilen varmı? :D

Sen gerçekten anlamak istemiyorsun kardeşim Doğru paramları nasıl bulacağını söylüyorum zaten neyi zorluyorsun bu kadar ? GS kabul etmez tabi param generatörden doğru paramları almanın sırrını söylüyorum sana hala her paramı denedim diyorsun neyi zorluyorsun anlamak istemiyorsan yapma kardeşim. Milleti ne çileden çıkarıyorsun yok tek paramları kabul ediyor yok onu etmiyor. Sana neden öyle olduğunu açıklamaya çalışıyorum dünden beri. Çocuk gibi laf dalaşına giriyorsun kendini küçük düşürüyorsun. Hala sorunuma yanıt çıkmadı diye yorum atıyorsun yaptığın hatayı söylüyoruz sana hala burnunun dikine gitmekte çekinmiyorsun. Ne yaparsan yap. Hatanı bulduğunda anlayacaksın baştan sana söylediğim şeyi. Bu gidişte de doğru paramları bulman çok zor.

Oyla 0
"Saygı" çerçevesin de "hakaret" etmeden tartışma, fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Düzenleyeceğiniz yorumları atmayın, geri alıyorum çünkü.

Konu şiddetle takibim de.

Oyla 0
Olay her neyse ney, önemi yok.

Hakaret içermediği sürece herkes fikrini yazabilir. Doğru ya da yanlış fark etmez.

Sizin sorununuz ve anlattıklarınız belli, herkes kendince bir şey sunuyor.

Ben daha öncesinde default job itemlerine aynı anda str ve int vermiştim.
GS'de bir sorun çıkartmamıştı sende neden bu şekilde sorun çıkartıyor bilmiyorum.

PS. Str ve Int'i aynı anda 1 olarak vermiştim.

Oyla 0
Ben anladığım için, zamanında vermiştim diyorum.

Sadece 1 verdim, diğerlerine bakmadım.
Sorun çift sayılardan kaynaklanıyor, çift sayıların param'ı farklı şekilde destekleniyor demek ki.

STR 2'yi normal bir iteme verip, onun paramını eklemeyi dene. Denediğin halde olmuyorsa, ASM ile ilgili bir sıkıntı vardır.
Onun ilgilisi ise @sarkolata

Oyla 0
Geri
Üst Alt