@Dragon yorumlarınız için teşekkürler
Luck Stone konusunda dropları orjinal tutmaktan yanayım, Niva'da gözlemlediğim kadarıyla Magic Stone Box eklenince oyuncunun ihtiyaç duyduğu stone'ları elde etmesi daha da zorlaşıyor.
Kasılma zor olacağından dolayı NPC'ye Pandora box ekledim,
Global'e gelecek olursak oyuncular 20 silk (x11) gibi makul bir fiyat ile alabiliyorken box'a eklemeye gerek olmaz sanırım.
Korean dress konusunda, başlangıçta dress vermeyi düşünmüyorum, box ile dediğin şekilde olabilir onu düşüneceğim.
@Skrubz yorumlarınız için teşekkürler
Aslında niyetim o şekilde isro'nun 60 cap eu-ch hali gibi düşün. Tamam normalde 60 halindeyken skytemple - job temple yoktu ama şöyle düşün, 110 Cap geliştirilmiş hali, yani 60 cap'ı geliştirilmiş haliyle düşünecek olursak SkyTemple (Job Temple) veya 11DG_SET itemler gibi 07DG_SET itemlerin olması çok da isro dışına çıkmış değil. Bilmiyorum söylemek istediğimi anlatabildim mi
Benim oynadığım bir çok server'de oyuncular model switch gibi şeylerin olmasına takılmıyorlardı ve satışları sadece silk olarak ele alacak olursak oyuncunun silk ile alması gereken itemler eklemek gerekiyor. O yüzden model switch düşündüm ki ekleyecek olursam da 1-7DG arası model switchler olacak. 60 Cap bir svde tutupta 8-9-10-11dg görünümler absürt kaçar dediğin gibi.
Oyuncular görünümleri seviyor, sırf + parlamalarını beğenip beğenmediğinden + basmaya zorluyorlar, oyundaki karakterlerini farklılaştırmak için glow-model switchler kullanıyorlar.
Bende daha farklı (60 Cap'ın orjinalliğini bozmadan) ne olabilir aklıma gelmediği için herkesin fikrini bekliyorum ☺