Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 8 DG NPC [C] Serisi itemlerin drobunu kaldırma hk.

Dragon

.
Türk Lirası
0.00₺
Sorun şu;
8 DG C serisi itemleri, yani Final silah,set ve takıların droplarını kapattım (Hazırladığım serverda Seal of Star'ı piyasaya sokmak maksadım)
Bu serinin drobunu kıapattığımda bir alt segment B serisi, yani 68 silah ve dengi itemlerin 76+ moblardan düşmesini ayarlayamadım.
C serisini kapattığım zaman o seriyi drop eden moblardan B serisinin drop olmasını nasıl ayarlayabilirim ?

Queryi bu şekilde düzenlemiştim.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Sorun şu;
8 DG C serisi itemleri, yani Final silah,set ve takıların droplarını kapattım (Hazırladığım serverda Seal of Star'ı piyasaya sokmak maksadım)
Bu serinin drobunu kıapattığımda bir alt segment B serisi, yani 68 silah ve dengi itemlerin 76+ moblardan düşmesini ayarlayamadım.
C serisini kapattığım zaman o seriyi drop eden moblardan B serisinin drop olmasını nasıl ayarlayabilirim ?

Queryi bu şekilde düzenlemiştim.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Tam olarak ne yapmak istiyorsun onu yazarmısın :D

Tam olarak ne yapmak istiyorsun onu yazarmısın :D
Yukarda biraz uzun oldu galiba...

8 DG npc A serisi 64-69 level moblardan normalde drop oluyor... B serisi kasma alanlarında 72-80 arası moblardan drop olacak.. Buna uniqueler de dahil. Lakin C serisi drop olmayacak.
C den kastım 72 silah ve dengi set-takı.

C serisinin drobunu kapattığımda 74+ moblardan B serisinin drop olmasını istiyorum.

hepsini drop olarak ekle tek tek mantıgını biliyorsan eğer 30 dakikada yaparsın hepsini

Yukarda biraz uzun oldu galiba...

8 DG npc A ve B serisi kasma alanlarında 64-80 arası moblardan drop olacak.. Buna uniqueler de dahil. Lakin C serisi drop olmayacak.
C den kastım 72 silah ve dengi set-takı.

C serisinin drobunu kapattığımda 74+ moblardan B serisinin drop olmasını istiyorum.
hepsini drop olarak ekle tek tek mantıgını biliyorsan eğer 30 dakikada yaparsın hepsini
:)
İşte o 30 dakikaya kıymak istemediğimden bir konu açayım demiştim. :)

30 dakikaya kıyamadın 13 gün geçti çözdünmü peki :Dve ne kadar süreni aldı :D

Sen şu portaldark değil misin ? Nam-ı diğer doncarlos. Gelene gidene lamerlik yapan arkadaş :)
Duramıyosun yine gelene gidene takılmaya başlıyorsun :)))

Çoktan hallettim hatta db bitti bile ama tatildeyim artık kışa bakıcaz. Takip ettiğin için teşekkür ederim.

Takip ettiğin için teşekkür ederim.
3cL9.gif

Max sitesindekileri fazla bilmiyorum da ordaki banli üye sen misin wien32 ?

Geri
Üst Alt