Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü _AddNewChar prosedürü hata alıyorum

Web sitesi
www.kayakogreniyorum.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Arkadaşlar şu şekilde item vermek istiyorum yeni açılan çarlara fakat ilk çarı açtığımda gayet güzel bir şekilde ekleniyor. 2. çarda 1030 hatası alıyorum neden acaba ?
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EVENT_AVATAR_M_NASRUN',1,0
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EVENT_AVATAR_w_NASRUN',1,0
exec _ADD_ITEM_EXTERN @CharName,'ITEM_EVENT_COS_P_GOLDPIG_SCROLL',1,1

Normal ekleyip takasa kapatırsan, bu sefer f10'dan silk ile alınanın takasınıda kapatmış olursun.
Bana kalırsa ITEM_MALL_REVERSE_RETURN_SCROLL'u hem refobjcommon hemde refobjitem'den kopyala, o kopyaladığını takasa kapatıp başlangıçta ver.
Mantıklı

Oyla 0
Normal reverse eklersem çar açarlar aktarım yaparlar diye normal eklemedim. Takasa kapatırsam olur aslında değil mi ?
Bir itemi takasa kapatınca item nerede satıştaysa hepsi takasa kapatılır. @trukafatsum dediği gibi kopyalayıp yeni bir reverse oluşturarak işlemini yapabilirsin.

Oyla 0
Selamun Aleykum
Arkadaşlar , yeni karakter açıyorum karakter Daily pk 15/15 Murderer lvl 0 (0 level) şeklinde açılıyor , birde oyunda tüm mapların müzikleri kapalı bir türlü açamadım , diğer sağlam sro ların music.pk2 yi Particles.pk2 yi değiştim yinede ses gelmedi , bi client.exe yi silkroad.exe yi denemedim, bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum .

Oyla 0
Selamun Aleykum
Arkadaşlar , yeni karakter açıyorum karakter Daily pk 15/15 Murderer lvl 0 (0 level) şeklinde açılıyor , birde oyunda tüm mapların müzikleri kapalı bir türlü açamadım , diğer sağlam sro ların music.pk2 yi Particles.pk2 yi değiştim yinede ses gelmedi , bi client.exe yi silkroad.exe yi denemedim, bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa şimdiden çok teşekkür ediyorum .
Aleyküm selam direkt import etmen yeterli gerekli yerlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Oyla 0
Geri
Üst Alt