Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü alarm veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Aşağıda verdiğim herşeyi yaptım.videoyu defalarca seyretttim.nafile giripte bir BİSMİLLAH diyemedim.sevgili dostlarım az çok bu işlerden anlarım.ama yardım lazım.ne demişler 1 elin nesi var 2 elin sesi var.Ramazan günü hayır sevabı alacak babayiğitler aranıyor.şimdiden teşekkür ederim.formunuza berekETli gelirim inşALLAH

Ekli dosyalar

• alarm.jpg
    alarm.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 31
  • alarmcogaltma.jpg
    alarmcogaltma.jpg
    92.8 KB · Görüntüleme: 29
  • alarmm.jpg
    alarmm.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 22
  • alarmtekavci.jpg
    alarmtekavci.jpg
    33.2 KB · Görüntüleme: 20
  • cert.jpg
    cert.jpg
    27.8 KB · Görüntüleme: 18
  • download.jpg
    download.jpg
    54.9 KB · Görüntüleme: 16
  • farm.jpg
    farm.jpg
    74.6 KB · Görüntüleme: 16
  • game.jpg
    game.jpg
    97.3 KB · Görüntüleme: 14
  • games.jpg
    games.jpg
    84.8 KB · Görüntüleme: 16
  • gate.jpg
    gate.jpg
    80.3 KB · Görüntüleme: 15
  • global.jpg
    global.jpg
    84.3 KB · Görüntüleme: 15
  • machine.jpg
    machine.jpg
    49.1 KB · Görüntüleme: 15
  • shade.jpg
    shade.jpg
    84.8 KB · Görüntüleme: 15
  • smc.jpg
    smc.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 15
modemde port filan açmak gerekmiyor demi?ağa bağladım hamachi ile.dosyayı zipledim 2gb tuttu.nasıl yollacam diye karar kara düşünüyorum:)karardım yav:)neyse dosyayı yollayalımda sbotla oyuna girsin.birazda biz kafa yapalım.bu arada dosya isimlerini değiştim ama dc olayı hala devam ediyor.güzel şöyke bir cap bulup işi geliştirmek lazım.zaten bunu bozana kadar epey deneyim elde ederim.modem port oluyormu önemli olan nokta bu

Oyla 0
bu forum gerçekten çok başarılı.nasıl böle birbirinizi buldunuz anlamış değilim ama hayırlı bir bilik olmuş.karahanlı ve ekibi gibi.testere necmiyi göremedimde:)

Oyla 0
arkadaşlar bana da yardım edecek var mı shardmanager açmıyor bir türlü sunucu bana ait bir türlü yapamadım

Oyla 0
Geri
Üst Alt