Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esenliklerle arkadaşlar.
Aslında bu konuda az önceye kadar nasıl yapacağımıza dair yardım konusu oluşturacaktım aslında.
Alchemy Programlarını incelerken aslında Alchemy Param değerlerinin çok basit olduğunu fark ettim.
Hali hazırda Alchemy Programları görselde de göreceğiniz üzere sadece +12 ye kadar sınırlıdır.
Peki serverimde maximim +15 basılsın istiyorum o zaman Query ile mi yapmam gerekiyor yoksa nereye hangi paramı girmem gerekiyor diyorsanız doğru yerdesiniz.
NOT: Serverlarda Alchemy değerleri Elixir Weapon ve Magic Powder ayrı ayrı hesaplayarak yapmalısınız.
Kullandığınız programlar ve queryler Elixirlerin rate paramlarını değiştirerek uygulama yapar.
%1 ihtimal+12 olsun dediğinizde Elixir'in paramı %1 olarak kalır ancak Magic Powder paramı %8 olduğu için zaten %9 olarak deneyecek.
%1Elixir + %8 Magic Powder + %4 Dress + %5 Premium= %18 ile +12 deniyor. Powder değerlerini de değiştirmeyi unutmayın yani
Öncelikle Programımızı görelim. Malum çoğunluk bu programı kullanıyor. Ekli dosyayı görüntüle 11167
Daha Sonra alchemy Paramlarının nerede yer aldığını öğrenelim:
Alchemy Powderlar Ekli dosyayı görüntüle 11170
Yukarıda Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Alchemy değerleri (örnek olarak: Desc2_128, Desc3_128, Desc4_128,) içeriğinde de gördüğünüz gibi 4'er 4'er artmaktadır.
Param Değerleri neye göre belirleniyor?
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere ayrıca tablo üzerinde de göstermiş olduğum gibi mevcut paramlar bu şekilde. (Programda yer kısıtlı olduğu için +4 Param değerini belirtemedim. +4 Param değeri 1'dir tabloda yer alıyor.)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Peki nasıl +13 ve sonrasını ayarlayacağız?
Aslında şu ana kadar gördükleriniz ile bunu hesaplamak zor olmamalı.
Verdiğim hazır query ile yaparsanız + değerleriniz şu şekilde olacaktır:
+13:%10
+14:%5
+15:%1
+16:%1 (Not:Magic Powder Ratesi %8' olarak ayarlanmıştır.)
Mevcut Alchemy ratenizi öğrenmek için:
(+12'ye kadar gösteriyor. Daha fazlası için bütün magic powder ve elixirlere sonraki +ların değerlerinin girilmesi gerekiyor.
İsteyen olursa oluşturabilirz yenisini.)
(Kod Alıntıdır)
Esenliklerle arkadaşlar.
Aslında bu konuda az önceye kadar nasıl yapacağımıza dair yardım konusu oluşturacaktım aslında.
Alchemy Programlarını incelerken aslında Alchemy Param değerlerinin çok basit olduğunu fark ettim.
Hali hazırda Alchemy Programları görselde de göreceğiniz üzere sadece +12 ye kadar sınırlıdır.
Peki serverimde maximim +15 basılsın istiyorum o zaman Query ile mi yapmam gerekiyor yoksa nereye hangi paramı girmem gerekiyor diyorsanız doğru yerdesiniz.
NOT: Serverlarda Alchemy değerleri Elixir Weapon ve Magic Powder ayrı ayrı hesaplayarak yapmalısınız.
Kullandığınız programlar ve queryler Elixirlerin rate paramlarını değiştirerek uygulama yapar.
%1 ihtimal+12 olsun dediğinizde Elixir'in paramı %1 olarak kalır ancak Magic Powder paramı %8 olduğu için zaten %9 olarak deneyecek.
%1Elixir + %8 Magic Powder + %4 Dress + %5 Premium= %18 ile +12 deniyor. Powder değerlerini de değiştirmeyi unutmayın yani
Öncelikle Programımızı görelim. Malum çoğunluk bu programı kullanıyor. Ekli dosyayı görüntüle 11167
Daha Sonra alchemy Paramlarının nerede yer aldığını öğrenelim:
Alchemy Powderlar Ekli dosyayı görüntüle 11170
Yukarıda Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Alchemy değerleri (örnek olarak: Desc2_128, Desc3_128, Desc4_128,) içeriğinde de gördüğünüz gibi 4'er 4'er artmaktadır.
Param Değerleri neye göre belirleniyor?
Fotoğrafta da gördüğünüz üzere ayrıca tablo üzerinde de göstermiş olduğum gibi mevcut paramlar bu şekilde. (Programda yer kısıtlı olduğu için +4 Param değerini belirtemedim. +4 Param değeri 1'dir tabloda yer alıyor.)
Peki nasıl +13 ve sonrasını ayarlayacağız?
Aslında şu ana kadar gördükleriniz ile bunu hesaplamak zor olmamalı.
Verdiğim hazır query ile yaparsanız + değerleriniz şu şekilde olacaktır:
+13:%10
+14:%5
+15:%1
+16:%1 (Not:Magic Powder Ratesi %8' olarak ayarlanmıştır.)
Mevcut Alchemy ratenizi öğrenmek için:
(+12'ye kadar gösteriyor. Daha fazlası için bütün magic powder ve elixirlere sonraki +ların değerlerinin girilmesi gerekiyor.
İsteyen olursa oluşturabilirz yenisini.)
(Kod Alıntıdır)