Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Röportaj alikvp' yi tanıyalım. Memur! Röportaj No: #11

Öncelikle samimi ve içten röportajın için teşekkür ederiz. Keyifle okudum. Tabii bizleri duygulandırdığın yerleri de es geçmemişsin. Başın saolsun, Allah mekanını cennet eylesin inşallah..

Takıdlığım tek nokta şurası ;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Bunun böyle olduğuna gerçekten ciddi olarak inandığını düşünemiyorum kimsenin.. Böyle birşey mümkün değil arkadaşlar, herkesin huzurunda da söyleyeyim bunu. Oyun pay2win olduğu kadar play2win kısmı da mevcut. Dolayısıyla %100 play2win de olamayacağına göre herşey normal gözüküyor. Ben oynamasam inan ki sana hak vereceğim ama oyunun içerisindeyim ve ben 4 ayda 500₺ harcadım sadece şuanda herşeyim eksiksiz ve harika bir şekilde devam ediyor. Anlamıyorum nelere zorluyosunuz da pay2win diyosunuz oyuna :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bizde yok o test olayı o yüzden tehlikeli olan biziz :D mesela ben şu an hastayım 4 gündür bi iyiyim bi kötüyüm ateşim yok bel ağrım üst boğaz ağrım falan çok fena. Halsizlik desen çok fena :D 184'ü aradım ateşin çıkarsa pandemi hastanesine git dedi :D

Geri
Üst Alt