Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruAlternatif Link istek - Kırık Link bildirme konusu.
İstek üzerine Roc Set Dress
RefObjCommon, RefObjItem ve Charachtervisual için ID'lere LINK'lere dikkat.
Data ve particles zaten oyunda mevcut. Klasörde eksik yok yani.
1.88 Clean DB üzerinden yapılan hemen her oyunda bu sorun mevcut (düzeltilmemişse) Özellikle mbot ve sbotta karakter info bölümünde karakterin nerede olduğunu görmek yerine UNKNOWN yazısı görüyorsanız paylaştığım textzonename.txt'yi patch ederek o iğrenç görüntüden
kurtulabilirsiniz. Phbotta hiç dikkat etmedim belki o gösteriyordur.
İçerisinde arap haritalarına ait satırlar mevcut değil. Tablara ve ara karakterlere bakarak yapabilirsiniz.
Kalelere ek açıklamalar yazmıştım sevmezseniz o kısımları xxx olarak değişitirin ya da yerine başka bir şey yazın. Son eklediğim satırlar...
Yabancı bir oyunda görmüştüm.. Neden bizde olmasın diyerek hazırladım...
Kartların verilerinin tutulduğu, CharCollectionBook tablosundan karakter ID'sine bağlı verileri siliyor ve CharQuest tablosunda ise o karaktere ait görevi resetliyor, sonrasında görev yeniden alınıp yapılabiliyor.
Credits CoinY
Satırlarını ve ismini değiştirdim, avatar ismi ve satırlarında başlıkta ki isim geçmiyor.
Açıklama yeterli değildi hikaye uydurup ekledim.
CoinY yine konuşturmuş.
Lathe isimli arkadaş sadece data kısmı paylaşmış, onda da animasyon eksikleri vardı.. Eksik dosyaları bi şekilde uydurup düzenledim.
Common'da scale kısmına dokunmayın öyle kalsın, 100 scale'de apartman boyutunu aşıyorlar artık neden öyle modellemişler bilemiycem
SkillEffect'te Size kısmına da dokunmayın ismin yüksekliği ancak ayarladığım değerlerde düzgün çalışıyor.
Kısacası ID'leri kendinize göre düzenleyip ekleyin..
Her bulduğumu alıp kullanmak yerine mükemmelleştirmeye çalıştığım için skill ve skill grupları ayırdım.. böylelikle her bless için farklı skiller ayarlayıp farklı açıklamalar yazabilirsiniz.
Ayrıca ondan ona geçerken son olarak saçma codenameler veren arkadaşı saf dışı...
Öncelike All credits goes to >>> Jellybitz <<< (data.pk2, particles.pk2) Onun dışında paylaşımda icon yoktu, bu sebeple üstün ve mükemmel photoshop güçlerimi aktif ettim iconlar ve satırlar yoktu ekledim. >>> DragonSlayer <<< Ses dosyaları elimde bulunmadığından diğer petler gibi sessiz sakindirler Ayrıca petler League Of Legends TFT moduna aittir. , NOT: İlk paylaştığım dosyalarda, siyah petin icon64 ve iconlarında farklı isimler vermişim.. birinde dark diğerinde black yazılı. İlk dosyaları...
Piyasada kolay bulunmayan bu avatarın paylaşımlarında, Female dress'in DAY görünümünde şapkada bug mevcuttur. Şapka görünmemektedir.
Bu paylaşımda ise bu bug fixlenmiş olup sorunsuzdur.
Klasik Assassin Armor'dan farkı, tıpkı Cursed Soul Dress'te ki gibi oyun içindeki gece ve gündüz zamanlarında görünümün değişmesidir.
ID ve linkleri kendi tablolarınıza göre ayarlamayı unutmayın.
CharachterVisualChange belgesinde ID çakışması olmamasına dikkat edin..
Güle güle kullanın.
Uyarı: Daha önce manuel olarak tabloya veri girdisi yapmışsanız, keza aynı şekilde rütbe için scrollar eklemişseniz onları kaybedeceksiniz
Kendi rütbeleriniz varsa tabloyu silmeden kontrol ederek ekleme yapmalısınız. Bu tabloda standart limit 250'dir.
Diyelim ki oyununuzda rankta 1.2.3. olanlara rütbe vereceksiniz..
Oyuncu yaptığı Count veya Baron rütbesini kaybetmek istemiyor..
Global Serverlarla uğraştığım için tamamı ingilizcedir... İsteyen dilimize çevirebilir. textui_system
Hazırladığım bu rütbelerde...