Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Amalrun +5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
amalrunda hepsini tek tek test edeyim dedim böyle bişe çıktı karşıma sadece male yellowda bu oluyor bunu görünce çok şaşırdım bunu oraya nasıl ekledim şok oldum zaten sorun tam olarak nerden kaynaklıdır acaba bilen varmı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Görüntüleme: 73
temiz şekilde çekip eklemen daha iyi olacak.
Çünkü aktif olarak nasıl indirdiğin hakkında hiçbir bilgim yok :)

Oyla 0
amalrunda hepsini tek tek test edeyim dedim böyle bişe çıktı karşıma sadece male yellowda bu oluyor bunu görünce çok şaşırdım bunu oraya nasıl ekledim şok oldum zaten sorun tam olarak nerden kaynaklıdır acaba bilen varmı
Sorunu tam anlayamadım. :)

Oyla 0
DECLARE @Link1 INT = (SELECT ID FROM _RefAbilityByItemOptLevel WHERE RefItemID = (Devil Item ID) AND ItemOptLevel = (Devil +))

Yukarıda adı geçen tabloda belirli bir devilin + değerine göre skill eklenebilmesine olanak sağlayan bir ID kayıt altına alıyor sistem.

SELECT RefSkillID FROM _RefSkillByItemOptLevel WHERE Link = @Link1

Buradaki tabloda ise o + değerine ulaşıldığında hangi skill ekleneceğini belirtiyoruz.

Yapman gereken şey öncelikle _RefObjCommon'dan o devilin ID'sini ve hangi + değerinde bu skillin çıktığını öğrenmek.

Ardından yukarıdaki adımı takip ederek skill ID'sini bulabilir ve Devil Ignore Skill ID'si ile değiştirebilirsin.

Amalrun Devil;

+3, +4, +5 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_01"
+6, +7, +8 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_02"

SELECT ID FROM _RefSkill WHERE Basic_Code = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE%"

Gerekli ID numarasını aşağıdaki query ile güncelleyebilirsin.

UPDATE _RefSkillByItemOptLevel SET RefSkillID = (Ignore Skill ID) WHERE Link = @Link1

Oyla 0
DECLARE @Link1 INT = (SELECT ID FROM _RefAbilityByItemOptLevel WHERE RefItemID = (Devil Item ID) AND ItemOptLevel = (Devil +))

Yukarıda adı geçen tabloda belirli bir devilin + değerine göre skill eklenebilmesine olanak sağlayan bir ID kayıt altına alıyor sistem.

SELECT RefSkillID FROM _RefSkillByItemOptLevel WHERE Link = @Link1

Buradaki tabloda ise o + değerine ulaşıldığında hangi skill ekleneceğini belirtiyoruz.

Yapman gereken şey öncelikle _RefObjCommon'dan o devilin ID'sini ve hangi + değerinde bu skillin çıktığını öğrenmek.

Ardından yukarıdaki adımı takip ederek skill ID'sini bulabilir ve Devil Ignore Skill ID'si ile değiştirebilirsin.

Amalrun Devil;

+3, +4, +5 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_01"
+6, +7, +8 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_02"

SELECT ID FROM _RefSkill WHERE Basic_Code = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE%"

Gerekli ID numarasını aşağıdaki query ile güncelleyebilirsin.

UPDATE _RefSkillByItemOptLevel SET RefSkillID = (Ignore Skill ID) WHERE Link = @Link1
en alttakini skill ıd ekleyip denedim okutmuyor query olarak

Oyla 0
temiz şekilde çekip eklemen daha iyi olacak.
Çünkü aktif olarak nasıl indirdiğin hakkında hiçbir bilgim yok :)
onu çok kez yaptım hepsi sorunlu çıkıyor sorun refskilloptlevel kısmında 118 olan yani +5 kısmı ekli değilmiş oda aralarında yellow amalruna denk geldi işte +5 oraya refskillden ingone01 refskill ıd ekledim düzeldi sorun çözülmüştür

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt