Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar teşekkürler bu güzel çalışma için yalnız bir hata buldum sanırsam. Bu ID'nin yerine tam olarak ne yazmamız gerektiğini bilemedim.
Konumu söylüyorum
Amalrun Spirit Fixed+Effects.txt> _refskillbyitemoptleveldata (database+media) > 118 33798
Bu id den koskoca txt dosyasında 1 tane var bu yüzden yanlışlık olduğunu düşündüm. Evet bir üstteki sayı 33836 ve bir altındaki sayı 33837. Bu ikisinden birisi olduğu kesin gibi duruyor ama hangisi olduğuna karar veremedim. Sizce de bir yanlışlık var mı?
Tam txt atıyorum konu daha iyi anlaşılsın diye.
Ayrıca malesef devili kullanınca sağ altta kırmızı yazı beliriyor ama DC falan atmıyor. Yukarı skilller geliyor. Sadece görüntü gelmiyor hiçbir şekilde. Sizin paylaştığınız tüm dosyalar data, particle, media benim dosyalarımda var acaba eksik başka şeyler de olabilir mi?
Problem skilleffect.txt de satırları en aşağıya eklememden kaynaklanıyormuş. Doğru yerlerine yapıştırınca sorun düzeldi. @tolgacan4ever sağolsun ayarladı.
Tekrardan merhabalar. Devili çıkartıp giyme efekti ve ignore veren bufu açınca ses efektinin kapalı olduğu gördükten sonra nasrun devilin dosyalarına baktım ve eksik olan yerleri saptadım aynı mantık amalruna eklemeye çalıştım ama başarısız oldum. Yardımcı olabilir misiniz?
Nasrunda olup amalrunda olmayan kısımlar.
skilleffect.txt