Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü ANGELLBLESS EKLEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan happen11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar engelbless eklemek isitiyorum fakat 2 gündür bir türlü ekleyemedim yardımcı olurmusunuz anydesk teamwiever isterseneniz verebilirim discordtan ulaşmak isteyenler için
Discord : BerkayKara/22#7588

Ekli dosyayı görüntüle 7750
böyle kaldım patch atıptada deniyorum 2 gündür fakat yapamıyorum hiç birini yardımcı olsanız bağlanıpta çok makbule geçer şuan gameserver da

!!! there is no record in this[_REFPACKAGEITEM] table !!!

hatasını alıyorum patch ten sonra
kaynakta söylediği efp dosyasını bulamıyor sorun yüklediğin dosyanın bozuk olmasından kaynaklı olabilir, ismi yanlış yazılmış olduğu için olabilir ya da uzantı da hata olabilir kodları incele efp uzantılarına bak sorun yoksa efp dosyasını bu forumda paylaşılan godbless efpleriyle değiştir yükle yine de olmazsa mesaj at bana yapalım beraber.

Oyla 0
Patchı yanlış atıyor olabilirsin dosyalar yanlış yere gidiyor olabilir.
efp dosyasında da sıkıntı çıkıyor ben eklediğimde efp dosyası hatalı çıkmıştı yenisini yüklediğimde düzelmişti ama büyük ihtimalle dosya yolunda sıkıntı var dediğin gibi.

Oyla 0
kaynakta söylediği efp dosyasını bulamıyor sorun yüklediğin dosyanın bozuk olmasından kaynaklı olabilir, ismi yanlış yazılmış olduğu için olabilir ya da uzantı da hata olabilir kodları incele efp uzantılarına bak sorun yoksa efp dosyasını bu forumda paylaşılan godbless efpleriyle değiştir yükle yine de olmazsa mesaj at bana yapalım beraber.
Tamamdır başkan denicem hepsini

Oyla 0
efp dosyasında da sıkıntı çıkıyor ben eklediğimde efp dosyası hatalı çıkmıştı yenisini yüklediğimde düzelmişti ama büyük ihtimalle dosya yolunda sıkıntı var dediğin gibi.
başkan herşeyi denedim ama aynı sıkıntıda kaldım bi el atabilirmisin müsait olduğunda sana zağmet

Oyla 0
commonda dosyanın tam ismini ve yolunu kontrol edin. İlk godlbess eklerken aynı sorun olmuştu bende.. Önemsemedim ama dosya yolu/ismi sorunlu idi.

Oyla 0
Hocam ekledim ama bu seferde dc yiyorum oyundan blessi açınca
db to media ile gerekli kodları db den çek media içerisinde ilgili yerlere yapıştır kullandığın kodlarda sıkıntı vardır veya yanlış yere ekleme yapmışsındır bir de silkroad klasörü içerisinde dump dosyası olacak onun en yeni tarihlisini buradan paylaşırsan soruna bakabiliriz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt