Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Arabia Garden ile Unique Room Yapımı

@erenkucuk Dostum bu konuda sana dosyalarının içinden geçmeden temiz bir kurulum yapacak kişi sayısı çok az, ben yardımcı olmak isterim ama işler yoğun üstüne kendi editlerimle uğraşıyorum vaktim kalmıyor.

Merhabalar, konu hakkında herhangi bir gelişme olmamıştır. Hepinizden özür dilerim. Eğer tamamlamayı başarabilirsem bu konu altından rehber ile anlatıma açacağım... İyi günler dilerim.

Netteki dosyaların hemen hemen hepsinde illaki bi eksiklikler var eklemek istiyorsan baya uğraşmak gerekebiliyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Üstadım sanırım yaklaştım diyebilirim. Test etme fırsatım olmadı fakat. Çok yaklaştım. Bir kaç konuyu birleştirip biraz da programlama bilgisi ile mantığı çevirdim diyebilirim. Eğer herhangi bir sorun da çıkmazsa kodlamarı sql i ve izlenecek adımları da aktarmaya çalışacağım. :)

önermemesinin sebebi eğer db yapıyorsan data.pk2 media.pk2 de düzeltmen gerekiyor tek db ile iş bitmiyor oyuncular için ne kadar az yer kaplasa o kadar iyi misal 80 cap yaptın isro data.pk2 kullandın (isro data pk2 2.9 gb )
normal 80 cap zamanı ne kadardır tahminen 900 mb veya 1.3 gb örnek verdim bu sayıları misal neler yapılır

media.pk2 içerisinden 9-10-11-12-13-14-15 yazısı geçen itemler silinir,
data.pk2 içerisinden(Jupiter,arabia,ve diğer yeni map isimleri silinir)

örnek verdim sadece

neden media.pk2 1 gb olsun ki
500 mb olmak varken ?

veya data.pk2 2.9 olsun ?
1 gb veya 1.5 gb olmak varken ?

Yuanfen Anlatmama gerek kalmamış, tam anlamıyla bu. Ben RocSRO projesini açtığımda genelde indiren kişiler GM bu dosyalar hatalı boyutu 1gb dediler. Bunun sebebi tamamen edit hakkında gram bilgisi olmayan uğraşıp emek vermek nedir bilmeyenler yüzündendir, bir işi yapıyorsanız eğer harbi yapın millete 80 Cap diye 140 cap clienti yutturmanın anlamı yok.

Şu kelimeden nefret ediyorum;
İsro pk2 kullanın sorun çözülür.

Geri
Üst Alt