Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Arabian Garden Dc Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Selamlar fotoğrafta gördüğünüz merdivenlerin yakınına geldiğimde dc atıyor. Bağdat içerisinde veya bağdat mapinde vs hiçbir sorun yok fakat devil garden girdiğimde sorun yaşıyorum. Daha önce bu sorunu yaşamış olan birisi var mı veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

1735245345110.png

Çalıştığından emin olduğun farklı data.pk2 yada mal.pk2 ile dene database tarafında hatan yoksa sorun onların birinin dosyası eksik olmasından kaynaklanıyor, muhtemelen de map.pk2

Oyla 0
Db de bir hata var map ve data değiştiğim halde sorun yaşıyorum. Db'yi baştan ayarlamak daha mantıklı. Yardımcı olmaya çalışan fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim :) geceniz güzel olsun

Oyla 0
Bu konudaki dosyalar sorunsuzdur clean üzerine bir kaç kez kurmuştum

Oyla 0
Geri
Üst Alt