Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Askeriyeden yaZıyorum :) sizi çok özledim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Haydi bakalım asker! :)

Askerlikte acemide sıkılırsan ama usta birliğinde biraz da olsa rahat edersin.
Hele ki sen doğuya gitmişsin, için rahat olsun görev seviyorsan sürekli göreve çıkarsın başka bir zorluk olacağını hiç sanmam.

Biz her zaman buradayız, seni bekliyoruz. ❤

reis sen kendi telefonunu mu sokucaksın içeri onu sokucaksan üst devrelerinden veya acemilige gittigin devrelerden birisi ile konuş gelsin nizamiyede inince üzerin aranmadan önce alsın gitsin senden sonra alırsın biz karakoldayken kaçakçıyı arayıp 0 telefon alıyoduk adam karakola giriyordu veya nöbete çıkınca mazgaldan iple çekiyoduk :D

Vay beee... Bende izmirde yaptım bergama cezaevinde araç komutanıydım. Habire geziyordum istanbul manisa bingöl görev adamıydım :D Komutanlar tırt ama mahkumdan korkup askerlere böcek gözükle bakıyorlar ezmeye çalışıyorlar.

Geri
Üst Alt