Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar astral itemini kullandıgı zaman belli bir + ya düşmesini istiyorum örnek +10 bunu nasıl ayarlayabilirim?
maxiguarddan denedim olmadı kendim elle nasıl yapabilirim
Yok kinaye değil de, mantıksız. İlk eklenen basit özelliklerden biri zaten. Yine de denedim sorunsuz çalışıyor. @urdogan003 değiştirdikten sonra gameserver res attınız mı? Bir de GS keyinizi kontrol edin, farklı olabilir.
Yok kinaye değil de, mantıksız. İlk eklenen basit özelliklerden biri zaten. Yine de denedim sorunsuz çalışıyor. @urdogan003 değiştirdikten sonra gameserver res attınız mı? Bir de GS keyinizi kontrol edin, farklı olabilir.
Bir şeyi eksik yapıyorsunuz.. Benim oyunumda şu an +5 'e ayarlı uzun zamandır.. O konudakine göre yapıldı zaten konuyu o zaman ben açmıştım. Şimdiye kadar sorun olsa fark ederdik. Kaldı ki defalarca test edildi... Bir şeyi illa eksik yapıyorsunuz bence.