Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Starter Pack , Astral , İmmortal ( Event İtemi Şeklinde Lua)

Lua'ların içerisinde ayarlamalar istedigin kadar verdirebilirsin ufak bir lua ve SQL Server'de tabloda ayar yapman yeterli
Lua'da ayarı yapıyorum. SQL'de hangi ayarı yapacağım ? Aaa hatırladım tamam. EventRewardItems vs onları düzenleyeceğiz. Teşekkürler.

Yakın bir süre içerisinde ufak çaplı sunucu alıcam devamlı böyle güzel paylaşımlar olucak

İconları,Luaları Hazır Txt Halinde İndirmek İçin :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam buradakinde sıkıntı var male chara famale devil veriyor famale chara hiç devil vermiyor globalı 11 tane vermesi gerekirken 1 tane veriyor ama şu
bu linkdeki lualarıda güncellerseniz ekleyecek arkadaşlara kolaylık olur hata almasınlar durduk yere

Gerekli Olan Lua'ların Açık Hali Hazır Bir Şekilde :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2. eklediğiniz linkde sorun yok takır takır çalışıyor textevent.txt dışında bi sıkıntı yaşamadım

Geri
Üst Alt