Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Starter Pack Sorunsuz

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yok kanka olmadı filterden uyarı mesajı verdi, kodu düzenledim uyarı mesajı vermiyor ama tepkide vermiyor ayrıca addlogitem prosedürünü execute ettiğimde bu uyarıyı veriyor
The module '_AddLogItem' depends on the missing object 'CLEAN_GUARD..__AddItemChest'. The module will still be created; however, it cannot run successfully until the object exists.

anlamadım databaseler arasında bağlantı yokmuş gibi davranıyor :LOL:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Makaleye bakarak exec kısmını değiştirmen lazım ve item obj_common id ile beraber tekrar düzenleyeceksin. Örnekte olduğu gibi vsroplus filtresine uygulayabilirsin. Bitmişi vardı elimde fakat sro'dan uzaklaştığım için sildim sanırım bulamadım.

DB bağlantısı gözükmüyorsa exec ettiğin kısmın başına "vplus.." veya sende filter db'si hangi isimle kayıtlıysa arat sonra bağla

Bunu çok kolay bir şekilde

Refpackageitem Refscrapofpackageitem RefPricePolicyitem ve RefShopgoods ile halledebiliyorsunuz (uyguladıktan sonra npc programı kullanmamaya özen gösterin)

Teleport kullanmanıza gerek yok. Teleportsuz scroll ve maxiguard chest sistemi ile anlık yapılabilir.

Benim sorum şu hocam bu starter package eklersem ve sonradan npc programı kullanırsam sistemde bozulma bir yerlerde hata oluşma olur mu? Çünkü bu konuda ve başka konuda starter package ekledikten sonra npc programı kullanmayın yazmışlar bi beni ürküttü

O bahsettiğin konu item mall'a ekledikten sonra ki kısım. Bu scroll, scroll ile npc programının alakalı bir durumu yok.

Geri
Üst Alt