Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

110 Cap AVADON-ONLINE | CAP 110 | IMPRESSIVE FEATURES | CASH EVENTS | BETA 15.04.2022 | GRAND OPEN 22.04.2022 |

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Cevap için sağol sonradan gördüm o kısmı, sorunsuz ve sıkıntısız herşeyi kurdum ama oyuna giremiyorum edxloaderden başlatınca sro_client geliyor ama client açılmıyor. launcherden açtığımda ise hata alıyorum.(IPinput ile hamachi ipimi ekledim) Birde gameserver açılırken çok fazla register of price uyarısı veriyor. bide vPlus dbsini yükleyemedim. Kurarken ve kurduktan sonraki karşılaştığım sorunlar bunlar eğer yardımcı olursan sana minnettar kalırım. Best regards <3
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun serverfiles ten kaynaklanıyormuş. okla gösterdiğim kısım bende 130 du ama client 62ymiş değiştirince oyuna girebildim :) ama silk ve gold pricelerini elimle tek tek nasıl girebileceğimi düşünemiyorum bunun için kısa yoldan çözümü varmıdır?

Ekli dosyalar

• we.PNG
    we.PNG
    702 KB · Görüntüleme: 18
  • aas.PNG
    aas.PNG
    43.7 KB · Görüntüleme: 18
gooooda
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

gooooda

Geri
Üst Alt