Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Aws Amazon Sunucumda Cert Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
kurulumu yaptım fakat certten böyle uzun yazılar çıkıp kapanıyor forumda bununla ilgili soru ve cevaplara bak o şekildede yaptım fakat çözüme ulaşamadım yardım edermisiniz ?
bakıpta çözüme beni ulaştıracak birisi olurmu ?

Ekli dosyalar

• {8CE54EB2-7E7C-4B29-AB2A-1E899448C85A}.png
    {8CE54EB2-7E7C-4B29-AB2A-1E899448C85A}.png
    107.1 KB · Görüntüleme: 37
Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
4pc açık, 8 aydır açık sorunsuz bir şekilde hiç kapatmadım açılır rahat ol sen fazla dert etme benim anlamadığım sen durduk yere neyin tartışmasına giriyorsun öteki modlar bu konu hakkında soru bile sormadı fakat sorununu çözebildinmi diye soru sorarken sen ne gariptir ki bana guarddan falan bahsediyorsun guard dediğin yazılımdır her güvenlik yazılımıylada engellenebilir :) dert etme böyle şeyleri relax ol :) hadi iyi geceler ✋

Oyla 0
Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...