Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Azure Port Konusu Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar forumdaki azure port konularını inceledim fakat bir çözüme ulaşamadım en son loopback denedim fakat check portta port hala kapalı gözüküyor sunucu açılıyor ama girişler açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım edebilirmi iyi forumlar dilerim(konum yanlış yere açıldıysa modlarım taşıyabilirmi kusura bakmayın yeniyim forumda)

Merhabalar forumdaki azure port konularını inceledim fakat bir çözüme ulaşamadım en son loopback denedim fakat check portta port hala kapalı gözüküyor sunucu açılıyor ama girişler açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım edebilirmi iyi forumlar dilerim(konum yanlış yere açıldıysa modlarım taşıyabilirmi kusura bakmayın yeniyim forumda)

1.loopback Yaptığınızı varsayıyorum :D

2.loopback nasıl yapılır dersen

3.Bu işlem bittikten sonra sunucudan firewallı açın azure panelden açtığınız portları sunucudanda açmanız gerekiyor aksi halde port aktif olmuyor

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (71).png
    Ekran Görüntüsü (71).png
    77.1 KB · Görüntüleme: 23
Oyla 0
Merhabalar tekrardan anlatımınız için teşekkürler fakat dediklerinizi yapmama rağmen hala port açılmıyor sebebini anlayamadım

Ekli dosyalar

• portcheck.png
    portcheck.png
    9.3 KB · Görüntüleme: 15
Oyla 0
Merhabalar tekrardan anlatımınız için teşekkürler fakat dediklerinizi yapmama rağmen hala port açılmıyor sebebini anlayamadım
Azure web sitesinden ve firewalldan girdiğin portun %100 açılması lazım kendim defalarca yaptım. Portları düzgün açtığından emin misin

Oyla 0
evet anlatılanları yaptığıma eminim isterseniz vaktiniz var ise tw yada anydesk aracılığıyla bağlanıp kontrol edin

Oyla 0
bu işlemleri yaptım,loopback yaptım başka yapmam gereken ne var arkadaslar azure üzerinden başka açmam gereken yerler varmı ağ iletişimi sekmesinden açtım sadece

Ekli dosyalar

• 1.islem.png
    1.islem.png
    25.3 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.islem.png
    2.islem.png
    96.3 KB · Görüntüleme: 20
  • ipv4.png
    ipv4.png
    13.8 KB · Görüntüleme: 20
Oyla 0
bu işlemleri yaptım,loopback yaptım başka yapmam gereken ne var arkadaslar azure üzerinden başka açmam gereken yerler varmı ağ iletişimi sekmesinden açtım sadece
Azureden açtığın portların protokolünü Tümü olarak yapıp tekrar check yapar mısın

Oyla 0
Geri
Üst Alt