Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Azure Port Sorunu

shozem

.
Türk Lirası
0.00₺
Azureden Sunucu aldım ve vsro kurdum smc bütün gameserver,shard,gataway, herşey acık yani ikiside yeşil loopback yapılı ! azure üzeriden verdigim portalar 15779,15884,15881 portlarını verdim ve aynısını firewall a yaptım ne localdan ne de public olarak sunucuya girmiyor kapalı diyor bana yardım edebilcek varım ?

gerekli portlara izin verdiysen loopback kurulumuda yapman gerekli.

Loopback kurulumu yaptıgında ağ bağdaştırıcı bölümene gelip loopback ipv4'e cert - server.cfgde kullandıgın ip adresini yazıcaksın.

Oyla 0
çözülmedi hala :(
Sorunun çözümü belli zaten hocam loopback baglantısı yapıp ip adresini yazdıktan sonra firewall üzerinden gerekli portalara izin vereceksin daha sonra portal azure sitesi üzerindende aynı şekilde portalara izin vereceksin işlem bu kadar.

Oyla 0
Sorunun çözümü belli zaten hocam loopback baglantısı yapıp ip adresini yazdıktan sonra firewall üzerinden gerekli portalara izin vereceksin daha sonra portal azure sitesi üzerindende aynı şekilde portalara izin vereceksin işlem bu kadar.
zaten onlar ayarlı localhost bile acilmiyor

Oyla 0
Geri
Üst Alt