Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Azure Port problem with Any Filter

Türk Lirası
0.00₺
Hello, I need help with an issue!

I'm using Azure VPS, and I've already opened the required ports in both the Azure panel and the firewall.

The game runs perfectly on the local port 15779, but whenever I apply a filter on the VPS (e.g., ST Filter Free), the game stops appearing online.

When I check using port checker websites, I notice that the fake port specified in the filter shows as closed.

If anyone knows how to fix this, please help!

Network Security Group (NSG) Kuralları:

1. Azure portalına gidin ve VPS’inize bağlı Network Security Group (NSG) kurallarını kontrol edin.
  2. Aşağıdaki gibi bir inbound (Gelen) kural ekleyin:
    Protokol: TCP/UDP (oyunun ihtiyaç duyduğu protokol)
    Kaynak: Any (veya belirli bir IP aralığı)
    Hedef: Any
    Port Aralığı: Sahte port numaranız (ör. 12345)
    Eylem: Allow (İzin Ver)

NAT Kuralları (Varsa)

Eğer bir Azure Load Balancer veya NAT yapılandırması kullanıyorsanız, sahte port için yönlendirme kurallarını ekleyin.

Ayrıca test için
telnet <VPS-IP> <sahte-port>

Telneti etkinleştirmek için Windows özelliklerini Aç veya kapat ayarından Telneti bulup işaretleyebilirsin.

Sorunun çözüleceğini umuyorum Ayrıca Stfilter hakkında detaylı bilgiye sahip olan @EfsaneSro Hocamızı etiketliyorum.

Oyla 0
"Thank you Sir, the issue has been resolved through the following, for anyone who faces the same problem as mine:

In any filter, you will find the Bind IP, which corresponds to the local IP in Azure, like 10.0.0.4, and the Target IP, which corresponds to the external IP, like 125.2.2.50."

Oyla 0
Geri
Üst Alt