Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baghdad'ı clean database ye yükleme işlemini yaptım. Client açılıyor chara girip hareket edebiliyorum fakat M harita açınca client crash oluyor yardımcı olaiblir misiniz?
@andela1997 Sorunu Kendisi Çözüme Ulaştırmıştır. Kendisini Gayretinden Dolayı Tebrik Ediyorum. Bir Daha Böyle Bir Sorun İle Karşılaşırsa Çok Rahat Bir Şekilde Sorunu Çözüme Ulaştıracağını Düşünüyorum.
@andela1997 Konusu #ÇözümlenenSorunlar Bölümüne Taşınmıştır.
En baştan başlayarak Burak Yoğun'un paylaşmış olduğu Arabia Map dosyasında, Database Eklenecekler sorunsuz bir şekilde ekleyip RefObjCommon'a eklenen satırların son hanesinde Link idlerini elle ayarladım. Client ' e gelince Dosya içindeki Data , Map ve Particles dosyaları import etmek yerine iSRO da mevcut olan Data.pk2 ve Map.pk2.. Particles.pk2 içinde GoldAge120 de var olan Particles.pk2 dosyasını Client klasörüme direk kopyaladım. Media için de txtdata da var olan woldwap dosyaları haricinde hepsini Media.pk2 import ettim daha sonra @EfsaneSro ' nun ayarladığı Worldmap dosyalarını SMC aracılığı ile Partch attırdım ve sorun çözüldü...