Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Başlangıç item

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar başlangıç itemi vermek üzerine bir çok konu var fakat o itemi sadece açılan 1 tane karaktere verme diğerlerine engellemeyi bulamadım bi arkadaş yazmış fakat bu işlerde acemi olduğumdan tam anlayamadım ve yapamadım detaylı bir şekilde anlatabilecek varmıdır acaba

Hemen kendimden örnek vereyim hocam size.

Öncelikle hedefimiz --> SRO_VT_SHARD --> Programmability --> Stored Procedures --> dbo._AddNewChar

dbo._AddNewChar'a sağ tıklayarak Modify yapıyoruz. Daha sonra karşımıza ekran gelince aşağı doğru biraz iniyoruz.

Karşımıza şöyle bir kısım gelecek.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!
burda gördüğümüz exec'li kısımlar oyuna yeni karakter açınca gelen eşyalardır. Siz bunları tek tek kopyalayıp istediğiniz itemı oraya yazarsanız yeni karakterler oyuna girdiğinde sizin eklediğiniz itemları göreceklerdir.

Genel çözümü bu şekildedir sorununuzun çözüme ulaşınca yazarsanız konunuzu gerekli bölüme taşıyayım :)

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt