Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!

Forumlara salça olup tehditler yağdırmak yerine... bir taraflarınız yiyorsa neden joysro,hitsro,jollygame,electus gibi serverlara ihtar çekmiyormusunuz??? Anca forum sahiplerine atar gider yapın madem lisans aldınız serverları kapatında görelim :D

Miraç bile size destek olmak istediğini söylediği halde forumu incelemeden ihtar çekmişsiniz. O paralar bir tarafınıza girince çok güleceğiz :D

GameGami avukatlarına ve GameGami yetkililerine buradan teşekkür ediyorum.

Avukatlar bugün yeniden bize dönüş yaparak, gayet iyimser bir şekilde durumu açıkladılar. Yapabileceklerimizi söylediler.
Ayrıca firma bitirme yanlısı değil, işbirliği yanlısı olduğunu bir kez daha vurguladı. Kendileri ile iş birliği yapan forum sitelerinin reklam alamayışından vs. durumlardan kaynaklanan giderleri minimum'a indirebilmek amacıyla, kendileri ile iş birliği yapan forum sitelerine kendileri reklam vereceklerini söylediler.

Şahsen bana bunu söylemeleri yeterli, firmanın bize dönüş yapmamış olmasından kaynaklanan olumsuz düşüncelerim tamamen silindi diyebilirim.
Biz reklam verecek olurlarsa ücret almadan, seve seve reklamlarını yayınlayacağız.

Kimse şunu düşünmesin; vsro.org parayı görünce yelkenleri suya indirdi. Beni bilen bir çok kişi şunu bilir; Dostluk gördüğüm, dostluğunu benden esirgemeyen ve bu sektöre en faydalı şekilde hizmet etmeye çalışan bir çok kişiden hiç bir ücret almadan reklamlarını defalarca yaptım. Bazılarındansa sadece adı olsun diye alınan çok küçük ücretler ile reklamlarını alıp yayınladıklarım oldu. Beni kimse para ile satın alamaz, zaten real hayatımda zaten kendime ve aileme yetecek kadar çok şükür kazanıyorum.

Uzun lafın kısası yukarı da belirttiğim gibi, bir çok eski dostum ve içinde bulunduğum eski ekipler dahil GameGami serverinde oynayacağız.

@Senua ile de birlikte vsro.org topluluğu ile beraber olup guild kurma düşüncemiz var. Kendisi yakında konusunu açar. :)

Herkese hayırlı olsun.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
O zaman dans :)

tenor.gif

Geri
Üst Alt