Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bfilter Coder SubZero

Guzel paylaşım teşekkürler bide görsel eklesen hiç fena olmaz konunun içeriği anlaşılsın diye 👍

Paylaşım Adı:​
Bfilter​
Paylaşım İçeriği:​
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Download:​
XXX​
VirüsTotal:​
XXX​

Virüstotal linki, paylaşın dosya içeriği ile birlikte eklenmek zorundadır.

Virüstotal linki eklenmeyen konular onaylanmayacaktır.
Hocam hakan'in yazdigi gibi virustotal eklemeniz gerekmektedir

İndirip rardan çıkardım ve lisanslı esetle tarama yaptım..ter temiz...
Arşive attığım dosyada eset 3 saat sonra uyarı verdi.. Dosyalarıma erişmeye çalışıyormuş.
Seçenek sunmadı.. direkt sildi.
SubZero yarın bi gün çıkıp; bu şunla yazıldı bunla yazıldı ondan virüs algılıyor falan derse suratını yumruklarım.. bal gibi backdoor işte..

Paylaşım Adı:​
Bfilter​
Paylaşım İçeriği:​
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Download:​
XXX​
VirüsTotal:​
XXX​

Virüstotal linki, paylaşın dosya içeriği ile birlikte eklenmek zorundadır.

Virüstotal linki eklenmeyen konular onaylanmayacaktır.
Birincisi bfilter değil alakası bile yok ikincisi sistem uyarı veriyor backdoor mu var başka birşey mi var bilmiyorum indirmeden önce düşünün derim yinede paylaşım için teşekkürler.

bal gibi backdoor işte..
Rar içindeki herhangi bir exeyi çalıştırdın mı? Hayır ise backdoor almış değilsin. o öyle işleyen birşey değil. Sadece çoğalan bir virüs vardır o uyarı vermiş olabilir. Ayrıca bu rar içindeki şeyler ona ait değil. 0 dan kendisi kodlamış değil yani. GS projesi Cherno ya ait, filterde geçmişte paylaşılan sourcelerden geliştirip düzenlenmiş şeyler. Sağdan soldan yardım alıp kendi yapmış gibi gösteriyor. Bunun dışında bir numarası yok. Lamerin tekidir.

Geri
Üst Alt