Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bfilter Coder SubZero

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bunun sebebi dosyanın içerisindeki zararlı yazılımı crypterlıyorlar. Siz dosyayı indiriyorsunuz taratıyorsunuz tertemiz. Ama bu dosya başkaları tarafından virustotale taratılıyor. Taratılan veriler Güvenlik yazılımlarının veri bankalarına gönderiliyor. Zararlı yazılım olduğu ortaya çıkıp virüs tarayıcılarının yakalanması sağlanıyor. Bu piyasada hiçbir dosyayı indirip taratıp direkt olarak açmayın. Dosyayı elinizde en az 1 hafta bekletin, 1 haftadan sonra açın. En kral crypter 1 hafta dayanıyordu 2010 yıllarında. Şuanda ne kadar dayanıyor bilmiyorum. Konu ile ilgili bilgim olduğu için açıklamak istedim. Bu tarz forumlar kurban toplamak için biçilmiş kaftan. Herkese iyi forumlar

Geri
Üst Alt