Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bfilter Coder SubZero

Rar içindeki herhangi bir exeyi çalıştırdın mı? Hayır ise backdoor almış değilsin. o öyle işleyen birşey değil. Sadece çoğalan bir virüs vardır o uyarı vermiş olabilir. Ayrıca bu rar içindeki şeyler ona ait değil. 0 dan kendisi kodlamış değil yani. GS projesi Cherno ya ait, filterde geçmişte paylaşılan sourcelerden geliştirip düzenlenmiş şeyler. Sağdan soldan yardım alıp kendi yapmış gibi gösteriyor. Bunun dışında bir numarası yok. Lamerin tekidir.
Hayır Eset analize gönderirim önce.. incelemeden sonra mesaj geliyor. O zamana kadar da çalıştırmam hiçbir exe'yi. Muhtemelen Jeefo worm türünde bir şeydir..

İndirip rardan çıkardım ve lisanslı esetle tarama yaptım..ter temiz...
Arşive attığım dosyada eset 3 saat sonra uyarı verdi.. Dosyalarıma erişmeye çalışıyormuş.
Seçenek sunmadı.. direkt sildi.
SubZero yarın bi gün çıkıp; bu şunla yazıldı bunla yazıldı ondan virüs algılıyor falan derse suratını yumruklarım.. bal gibi backdoor işte..
Bunun sebebi dosyanın içerisindeki zararlı yazılımı crypterlıyorlar. Siz dosyayı indiriyorsunuz taratıyorsunuz tertemiz. Ama bu dosya başkaları tarafından virustotale taratılıyor. Taratılan veriler Güvenlik yazılımlarının veri bankalarına gönderiliyor. Zararlı yazılım olduğu ortaya çıkıp virüs tarayıcılarının yakalanması sağlanıyor. Bu piyasada hiçbir dosyayı indirip taratıp direkt olarak açmayın. Dosyayı elinizde en az 1 hafta bekletin, 1 haftadan sonra açın. En kral crypter 1 hafta dayanıyordu 2010 yıllarında. Şuanda ne kadar dayanıyor bilmiyorum. Konu ile ilgili bilgim olduğu için açıklamak istedim. Bu tarz forumlar kurban toplamak için biçilmiş kaftan. Herkese iyi forumlar

wtf you cant do anything just a kid crying
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

I downloaded it, extracted it from the rar and scanned it with licensed eset.. ter clean...
Eset gave a warning after 3 hours in the file I archived. It was trying to access my files.
Didn't offer an option... just deleted it.
SubZero will come out one day tomorrow; this is written with this it is written with this if he says he is detecting a virus or something, I will punch his face .. it's a backdoor like honey ..
wtf you can't even punch someone in your country then you can do anything for an EGYPTIAN? HAHAHA

wtf you cant do anything just a kid crying
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

wtf you can't even punch someone in your country then you can do anything for an EGYPTIAN? HAHAHA

sayemde sitede sık sık online olmaya başladın :D

Geri
Üst Alt