Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Bilinen PurePanel sorunları;

Panel 6
- Kale Ayarlarında Sadece jangan gözüküyor diğer kalelerde açık olması ragmen

-kullanıcı panelinde Bildirimler - Geri Bildirim kısmında Güvenlik kodu gözükmüyor geri bildirim raporu yazılmıyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Translate hatasi halbuki int bir serverda paneli için gerekli olan ingilizce ceviri fazlasi ile var hic birsey yapamadin bari oradan bak

D.n : Ademin müsterisiydim bir zamanlar ancak panel tunanin sunucusunda olduğu için darbe yiyenler furyasına girmedim giren herkese geçmiş olsun

Remo tamamen ömer tarafından hazırlanmamıştı. Bazı kaynaklara dayanıyordu. Pure de remodan kopyalanma.

Sebep-sonuç ilişkisini kendiniz kurarsınız artık.

Boş şeylerle takılmayın. Bu panel kaynak kodlu oldugu için hatalarını düzeltin. İşinize yarayacak özellikleri alın o kadar.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dikkat edersen ademden o panelin hizmetini alan ilk kişilerden biri benim dedim bunu inkar etmedim tunayla ortak çalışıyorlarken bu olaylar oldu ve biz ademe panelin ing çevirisini zar zor yaptirmistik hatta yaptirdikta sayilmaz dedigim gibi translate bozuntusu bi ingilizce ile geldi ;)

Bilemem icinde ne tur acik vardir ancak admin paneli icin güvenli ip bile giremiyorsun ip kolonunu bos bırakmak şart buda önüne gelen girebilir demek :)

Secdet Sen kullan insanlar kullanmasın diye algımı yapıyon bize korona virüs gibisinden. Bilgili adam Sql inject varmı dosyaları taratıp kullanır. Çeviri sorunları halledilir. Admin panel erişilebilseydi bahsettiğin kişi ve bir çok oyun bu dosyanın alt yapısını kullanmazlardı. Spare üst düzey açık sorun olmadığını belirtmiştir.

Geri
Üst Alt