Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü bindip değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpgkdnk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Adsız.png işaretlediğim yer forcebindip'den dolayı oluyor sanırım bunu nasıl düzeltebilrim bilen biri varsa ben coronadan önce kanser olmak üzereyim teşekkürler

Ek ip satın alıp buradaki ayarları yaparsan açılmayan certlerin açılır spoofermiydi neydi adı stpatcherin bir değişiği onunlada tüm exelerine iplerini. Gir Run1 ve run2 batta ki ayarlara göre
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
Konudaki exe ne kadar güvenilir bilgim yok isterseniz başka yerden indirin

Oyla 0
Hocam Kimsesizi Cocuklar Yurtlarına 200 TL Bagış Yaparsan İlk Databesa Pvp Editlerin Ben Yapıcam Yaptığınıza Ait Konuya Dekontu Atarsanız Yada Bana. Özelden Atarsanız. Editlerinize Müsait Oldugum Zaman Birlikte Server Editleriz Sizi istediğiniz Server Özellikleri Yaparız.

Oyla 0
Geri
Üst Alt