Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Bir Serverde olması gerekenler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bir sunucu açılırken bir çok şey elde edilebilir ve alternatifi olan sistemler daha çok basit serverlar tutum sağlıyor. Eskiden olsa zor server derdim ama artık bu düşüncede kimse kalmamış maalesef. Daha çok günü birlik sunucular veya 1-2 kale savaşı görüp terk eden oyuncular görüyoruz. Bunların sayısı oldukça fazla. Eğer kendinizden emin olmak istiyorsanız tabiki de yaptığınız sistemlerin düzgün çalışması çok önemli. Aksi halde zaten pay/ingame için oyuna giren oynayanları sayarsak bu söylediklerim birer hiç oluyor. Çünkü hatalardan oyunu çöken serverlarda bile bir sürü oyuncu olabiliyor. Genel olarak oyun oynanma sebebi kale ve jobtur. Senin benim gibi düşünen kimse kalmamış :) Community düzelmeden hiç bir yapılan plan o şekilde ilerlemiyor maalesef. Aksini düşüncedeysen zaten oyuncun oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt