Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım ( Box Scrool ) için 'Random' stat verdirme

Merhaba arkadaşlar, 80 Cap bir server editlerken eklediğim boxta itemler boxtan haliyle 0 stat düşüyordu. Forum içerisinde bununla ilgili konu bulamayınca (paylaşılmışsa konu kirliliği için kusura bakmayın.) paylaşmak istedim.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
= Yalnızca 8 dg silahlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
= Bütün Degreeler için kullanabilirsiniz.

Not : _ItemWeaponType isimli tablodan yalnızca silahları ve _RefObjCommon ID lerini eşitliyorum bu şekilde yapmayı tercih ettim. Weapon için ayrı tablo Pro için ayrı tablo. Isterseniz tablo içerisinde Null olarak bırakılmış stuna Weapon için '1' Pro için '2' Acc için '3' şeklinde Item çeşiti belirtip tek tablo içerisinde de weapon, pro, acc şeklinde ayarlayabilirsiniz. Bunun için de Query sonunda bulunan where kısmına bir and daha ekleyip Pro weapon acc karıştırmamasını sağlayabilirsiniz.

AND Type = 1 Gibi.

Dip Not: Tablo stun isimleri tek karakter olarak kullanıyordum. Paylaşırken anlaşılması için isimlerini değiştirdim. Eğer çalışmazsa tablo stun isimlerini kontrol edin.
Thank

Geri
Üst Alt