Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Yardım C9 Hatası Alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mchitak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Tüm Herşey sorunsuz çalışıyor oyun giriş ekranında C9 Hatası alıyorm. Silkroad R Dosyalarıdır Yardımcı olursanız sevınırım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    872.5 KB · Görüntüleme: 29
C9'un tek sebebi Global Manager ile bağlantı kuramıyor entry2 ve Entry7 yi kontrol etmelisin.

Oyla 0
Maalesef ustam hala aynı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Cert db deki portlar bu şekilde ustam certin dbsinde farm dbconfigi yok bu yüzden olabilir mi teşekkürler

gateway bu hatayı veriyor c9 verdiğinde
CertifyUser_Global(195) - Failed to CertifyUser. Return : 1 UserID : gelenkim IP : 88.******** Desc : URL :

Ekli dosyalar

• IMG_8473.png
    IMG_8473.png
    234.3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8474.png
    IMG_8474.png
    103 KB · Görüntüleme: 16
Oyla 0
account tablosunda yeni kullanıcı bütün bilgileri dolu olmalıdır ve en az 8 karakter Id ve şifre olmalıdır. Ayrıca gm char olarak giriş yapmak istiyorsanız ip adresleri gm için tablolara girilmelidir ve ayrıca sunucunun ip adresi ip tablosuna girilmelidir ve 15779,15881,15884 portlarına firewalldan izin vermelisiniz.

Oyla 0
Yine aynı sorun devam ediyor

Serverla alakalı bi durum olma olasılığı nedir?

Oyla 0
Geri
Üst Alt