Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü cannot start smnet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
SMC ıd pw girerken bu hatayı alıyorum düzeltemedim
servermeneger cfg ip ve port düzgün , kullanıcı gm yetkisi var
Yardım edebilcek arkadaşlara teşekkürler.

Dostum birincisi konuyu burada devam ettirmemelisin yeni konular açmalısın.
Bir diğeri konu hakkında araştırma yap yetersiz kaldığında buraya konuyu açmalısın.
Anladığım kadarıyla bu işte yenisin ve her soruna konu açmak yerine araştırıp kendi başına çözmelisin. Bunun sana çok büyük faydası olacak emin ol.
Kendini geliştirmek istiyorsan tabi. Onun dışında bu forumdaki herkes sana takıldığın yerlerde yardımcı olacağına inanıyorum
Çok araştırdım ama bişey bulamadım bu pacth hatasi ile bende herşeyi size yaptırmaya çalışmıyorum bir haftadır uğraşıyorum hatta bu pacht olayı ile ilgili konuda açtım arkadaş yardımcı oldu diye işlemin sonucunu burdan o yüzden devam ettirdim

Oyla 0
Geri
Üst Alt