Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü cant find assoc item

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhat1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E şey yap, mesela Moon item Sun'a dönüyor diyorsun ya, clonladığın itemleri tek tek dropla bi kontrol etsene hepsi MOON mu, yoksa SUN var mı aralarında.

Eğer yoksa, sorunun tamamen tabloya eklediğin OldItemID ~ NewItemID kısımlarında.
Moon itemi dönüştürdüğün yerde NewItemID kısmına yazdığın ObjCommonID karşılığı SUN itemdir

Oyla 0
Herşey devletten beklenilmez, gelişmek için bozman ve tekrar yapman gerekli.
Bu yolda tek bir hata ile 1 haftalık emeklerimi yaktığım çok oldu, inanıyorum, çözeceksin.

Oyla 0
E şey yap, mesela Moon item Sun'a dönüyor diyorsun ya, clonladığın itemleri tek tek dropla bi kontrol etsene hepsi MOON mu, yoksa SUN var mı aralarında.

Eğer yoksa, sorunun tamamen tabloya eklediğin OldItemID ~ NewItemID kısımlarında.
Moon itemi dönüştürdüğün yerde NewItemID kısmına yazdığın ObjCommonID karşılığı SUN itemdir
clon itemlerin hepsini tek tek yazdım ama yinede moondan suna dönüştürüyor newItemId ve OldItemID kısmı için de ; OldItemID kısmı moon itemlerin ID si yazılı NewItemID kısmınada cloanladığım moon itemlerin refObjcommon da yazan ID sini yazdım ama yinede olmuyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt