Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Celestial Antagonist Dress için; New Original Icons

Eline sağlık güzel paylaşım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@DragonSlayer bu avatarın charectervisualchange verileri varmı ? Çok kötü duruyor charın üstünde.

Eline sağlık güzel paylaşım.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@DragonSlayer bu avatarın charectervisualchange verileri varmı ? Çok kötü duruyor charın üstünde.
Elimde yok, konuda sadece iconları paylaşmıştım zaten. Veritabanımda ekli ama satışa koymayı düşünmedim hiç, Kaliteli değil ama seveni de var birkaç oyunda gördüm alanları.
CharVisual içinden DevilSpirit satırları alınarak yapılabilir.. kanat çırpması iyi durmaz ama sadece uçması biraz güzelleştirebilir bence.

teşe
Görseldeki avatarın ikonlarını hiç beğenmiyordum.
Oturup photoshopta 64 ve 32 pixellik güzel bi iş çıkardım.
Değiştirmek isteyen arkadaşlar RefObjCommon ve RefPackageItem tablolarında DDJ yollarını düzenlesinler çünkü yayınlanmış halinde attach tek ddj kullanıyor... değişiklikleri iconlar ile birlikte patchleyin.
Avatara sahip değilseniz daha önce paylaşıldı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

RAR ŞİFRE: DragonSlayer

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 10764

taf1bab-png.164
teşekkürler

Geri
Üst Alt