Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ch pain skill

Türk Lirası
0.00₺
pain skilleri sorunsuz şekilde ekledim db yükleniyor çalışmasında bir sorun yokta mediapk2 ye skill_data3500 de ekledim orasıda sorunsuz ekliyken oraya client kapanmıyor ama skill_data3500_enc ekleyip mediapk2 içine atınca client bekleme yerinde direk crash oluyor bilgisi olan varmı

bir kere eski yedek skilldata enc dosyalarını at
client sorunsuz açılsın elle sonra decompile et skillleri ardından elle manuel ekle dbtomedia ile çıkart misal 35000.txt aç en alt satırda eklediğin skilleri senin skilldata35000enc.txt dosyanı unpack et sonra en alta ekle tekrar şifrele clientine patchle

sakın dbtomediadakini patchleme direk

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
skilldata35000 klasorune değilde sadece skilldata35000_enc olana farklı dosyaları paylaşan arkadaştan aldım çalıştı burda paylaşılan dosyada eksiklikler var galiba herşeyi sorunsuz çalışıyor uzaktan yakından skill kullanıyor effect vs herşeyi sorunsuz

Oyla 0
Geri
Üst Alt