Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım China Yeni Skill ' PAİN ' Eklemek %100 calışıyor

Ben denge için Chinese skillerinde çok uzun bi çalşma yaptım. Yeni skill eklemek yerine var olan skilleri güçlendirdim. Bi kaç arkadaşı PVP bahanesi ile çağırıp 1 ay kadar pvp attık. CH karakterler EU' ya karşı ezilmiyor.. tam böyle kıvamında olmuş (MASTERY 330), dişe diş gidiyorlar. Hemen her buildi denedik. Ama Skill test ettiğimi bilen yok tabi ben pvp atalım diye çağırdım, sonucu hepimiz sevdik.

Valla ben PvE bir sunucu yapmayı çalıştığım için bide genel olarak partiye yönelik ondan dolayı "Chinese Pain" istiyorum :D Yoksa bir ekstrem dengelemeyle alakalı bir istediğim yok :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Aydınlatacak bi şey yok :) Var olan skillerde kim nerede eziliyorsa abartmadan biraz oynama yaptım.
Örn: Flame Body %12 - Pasif %13
Cold Final Guard 480 - Pasif 480
Light Mag %23 - Parry veren aktif ve pasif 81
Blade; kalkan defansını kısıp phy atak veren buff için 580 mag atak, Swodların işi görüldü., Takla skillerindeki de-buff oran biraz daha artırıldı. İki saat dönüyosun takla atıyosun ama tutmuyor diye.
Bow Mind Bow Dull
Force 'da bir şey yok.
Heuksal stun bir tık artırıldı.
Nukelerin son kitaplarında damaj artırımı var.
Mastery 330'a göre bu. Daha fazla mastery EU yu ezer.
Yani ekstra bir şey eklemeden ben 6 kişinin onayını alarak China balans sağladığımı düşünüyorum.

Teşekkürler @ruya
Bende SKILL_CH_WATER_ABNORMAL_A yok.. CANCEL_G RESURRECTION_E altına da ekledim denedim ama olmadı.
Skilleffectte alt satırın yeri neresidir ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hallettim :D
Row Page ve Columblar düzenli sanıyordum ama değilmiş :)

Geri
Üst Alt