Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Christmas, Halloween ve Summer Event Dekorasyon Kaldırmak [22 Kilobyte]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZTX_100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, bugün farklı bir metod ile başlıkta yazmış olduğum dekorasyonları kaldırabilmeniz
için gereken dosyaları ve izlediğim yolu anlatacağım.

Teoride Map.PK2 dosyasını manipule ederek bu işlemi gerçekleştiriyoruz.
Var olan bir objenin DDJ dosyasının içini boşaltarak bunu sağlıyor ve fake bir .BSR atıyoruz.

Not: Bu metod ISRO Data & Map.PK2 ile yapıldı.

Not2: İşlemi gerçekleştirmeden önce alakalı dosya dizinlerindeki dosya yedeklerinizi her ihtimale karşın kendi clientiniz için almayı unutmayın!

Virustotal:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

hayret şaşırtıcı birşeyler paylaşabilmişsin asırlar sonra kendine saklamak yerine
teşekkürler

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
iş yerimden dolayı pek bakamıyordum bu tarafa ve sürekli db deniyordum bana hitap eden bulamadım ve yeni bir projeye başladım serkan abiden hizmet alacaktım ama dönüş alamayınca discorddan kendime sıfırdan takılmalık bir oyun yapayım didim boş zamanlarımda . isro data ve map kullanayım dedim ama bir sürü fps düşüren dekorasyon buldum ve yine serkan abinin konusundaki linkin çalışmadığını görünce kendim yapayım dedim ve böyle alışılmışın dışında bir metot geliştirdim ve hiç beklemediğim şekilde iyi çalışınca ve forumda da bulamayınca katkım olur dedim keşke daha fazla zaman yaratabilsem ama koşuşturmaca işte ülke şartları zorluyor :cautious:

Geri
Üst Alt