Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Çit Yapımı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba forum sakinleri,

Öncelikle iyi akşamlar..

Konu başlığında görüldüğü gibi köprüye veyahut belirlediğim yere çit dekorasyonu koymak istiyorum bunun içinden geçemeyecek.
Aslında canlı örneği var oyunumda fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Araştırma yaptım düzgün elle tutulabilir bir noktasını öğrenemedim.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Eli yüzü düzgün bir navmesh editör olmadıktan sonra yapamazsın, olsa dahi yapmak kök söktürüyor haberin olsun ?

Diyeceksin ki nasıl yapacağım valla inan anlatılabilir gibi değil kendin bulup çözmen lazım. Tabi bu söylediklerim fgw dekine veya kalelerdekine benzer engeller için geçerli.

Eli yüzü düzgün bir navmesh editör olmadıktan sonra yapamazsın, olsa dahi yapmak kök söktürüyor haberin olsun ?

Diyeceksin ki nasıl yapacağım valla inan anlatılabilir gibi değil kendin bulup çözmen lazım. Tabi bu söylediklerim fgw dekine veya kalelerdekine benzer engeller için geçerli.
navmesh sorununu kendin mi çözdün merak ettim :D (quantizz'in yardım ettiğini biliyorum maksat yardım aldığını söylemek için ) sana yardım ettiler demi :D ee bilgi paylaşmak için :D

Ya şöyle düşün. Hatta tam olarak böyle;
Şimdi bir harita var ve kopyalanmış bir şekilde kopya olmayan yani asıl mapta çit var o bölgede olması gerektiği gibi.
ama kopyalanan da aynı bölgede yok Şimdi ben iki kopya haritaya baktığımda çözemez miyim sonuçta ikiside aynı harita birisinde var diğerinde yok

Kimse yok mu yardım edebilecek yahu sadece çit koyucam extra bi özelliği olmayacak ?
Hali hazırda olan var ondan bakıpda mı yapamıyoruz :(

Kimse yok mu yardım edebilecek yahu sadece çit koyucam extra bi özelliği olmayacak ?
Hali hazırda olan var ondan bakıpda mı yapamıyoruz :(
Halihazırda varsa o kısmın map dosyalarını ve navmeshleri çek kendi clientine importla bişey yok bunda ?

Halihazırda varsa o kısmın map dosyalarını ve navmeshleri çek kendi clientine importla bişey yok bunda ?

O iş öyle olmuyor yalnız. Sadece görüntü istiyorsa arkadaş Askarın clientini indirip çeksin özel map yaptım ve garden kapıları + çitleri var açılır kapanır. Bakalım sadece client ile alabilecek mi. Vaktim olsa ben yardımcı olacaktım bu iş sadece client ile olmuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt