Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Çit Yapımı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O iş öyle olmuyor yalnız. Sadece görüntü istiyorsa arkadaş Askarın clientini indirip çeksin özel map yaptım ve garden kapıları + çitleri var açılır kapanır. Bakalım sadece client ile alabilecek mi. Vaktim olsa ben yardımcı olacaktım bu iş sadece client ile olmuyor ?
Açılıp kapanma özelliği client ile baglantilimi bilmiyorum ama gecilebilirlik kısmı client ile bağlantılı, arkadaşın dediğinden anladığım başka clientde mevcut geçilemez obje var bu objeyi kendi clientine eklemek istiyor aynı yer ve bölgeye. Bu gibi durum sadece client ile çözülebilir bir durum harici hiçbirşey gerektirmiyor.

Bu arada yapamayacağız sanırım bu işi,
Sayın yetkili, #Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt