Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Clean DB+Client+Files (Fixed) - Sınırsız link VsUpload.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
DropGroup üzerinden yaparsanız GameServer bi süre sonra patlar o kadar item ekleneceğinden dolayı..

_RefDropClassSel_RareEquip

solda sağa 1.2.3. sütun 1 dg sos som sun.. 4.5.6. sütun 2 dg sos som sun.. böyle devam eder orası.

MonLevel ise aşağıya doğru mob levellerini gösterir.

Konu olarak açsaydınız keşke burada kimse görmez bunları.

Merhaba, öncelikle yeni başladım sırf meraktan açıkçası ve full indirdim dosyaları fakat server files içerisinde agent manager,clientpatcher,downloadserver,farmmanager,gatewayserver,globalmanager,smc_independent gibi dosyalar yok içerisinde. İzlediğim videolarda da bunlar üzerinden işlemler yapılıyor server files dosyasının tam halini nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz yada başka bulduğum server files dosyalarından bu yazdığım .exe eklentili dosyaları kopyalayıp bu file içerisine atsam çalışır mı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim..

Yer açmak için drive klasörümü boşaltıyordum ki son anda fark ettim.. bu dosyaların bir kısmını silmişim fakat mega linkleri halen aktif.

Konuda paylaştığım server files'ı kullanmak istemezseniz forumumuzda eva files sürümleri ile ilgili bir konu mevcut. Zaman bulduğumda files klasörünü düzenleyip konuya ekleyebilirimde.

öncelikle teşkkür ederim ilginiz için, server files dosyalarını tabikide kullanmak isterim ama dediğim gibi internetten izlediğim zaman yazdığım dosyalar ile çalıştırdıklarını farkettim ama onlar yoktu bende başka fileslardan kopyala yaptım fakat çalışmadı belki de ben hata yaptım yada o dosyaları başka bir dosyadan çektiğim için olmadı tam çözemedim o yüzden hepsinin olduğu bir server files dosyası varsa çok daha güzel olur, eva files sürümleri ile ilgili açtığınız konuyuda bulup inceleyeceğim ama eğer sizde bütün dosyaların eksiksiz olduğu bir files klasör var ise ve paylaşırsanızda çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt