Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımClean DB+Client+Files (Fixed) - Sınırsız link VsUpload.com
EK not 3: RefNest, RefTactics ve RevHive tabloları için kendime göre bir script oluşturmuştum. Onu kullandım bu sebeple Constantinople guild kasası normal kasanın yanına çekilmiş olabilir
Merdivenlerde bug oluşuyor diye yakın bi yere çekeyim demiştim.
Edit yapıp oyun açabilirsiniz fakat oyun açacağınız zaman kullanacağınız guarda ait filesları kullanmanız gerekir.. en azından shard gs ve agent o guardin olsun. Ayrıca mob spawn rate düzenlenmeli çünkü bazı slotlarda çok geç spawn olabiliyorlar. Bu da haliyle kasma konusunda oyuncuya sıkıntı yaşatabilir. Ayrıca içinde fazla dres vs yok, yeni dressler eklenmeli. Tavsiyem npc ve F10 da bulunan bütün itemleri kaldırıp yeniden eklemeniz olur. Bildiğim kadarıyla şu an dbde var olan jinn attackpet eklerseniz F10 da görünmeyebilir. Npclerdeki ve f10'daki bütün eşyalari kapsayan o 4 tablonun kendinize göre ayarlanması ve temiz olması iyidir.
Yine de tüm alan ve etkinlikleri test etmenizi öneririm çünkü _Schedule ayarları yapmadım. Yani zamanlanmış uniqueler, ba,ctf gibi şeylere dokunmadım. Tarihler geçmiş tarihlerde kalmış olabilir.